dovršeno povezivanje

GTG plin iz Karlovca postao dio slovenske Grupe Istrabenz plini

Generalni direktor Grupe Istrabenz plini Aldo Srabotič istaknuo je da je povezivanje s poduzećima GTG plin i Ardoks u Sloveniji i Hrvatskoj za njih veliki korak
Aldo Srabotič
 Linkedin

Karlovački GTG plin postao je dio slovenske Grupe Istrabenz plini u sklopu šireg povezivanja i učvršćivanja pozicija na tržištu tehničkih plinova u regiji ,priopćili su u ponedjeljak iz te slovenske grupe.

Slovenska Grupa Istrabenz plini uspješno je dovršila povezivanje sa slovenskim poduzećima GTG plin i Ardoks te poduzećem GTG plin u Hrvatskoj i tako učvrstila svoju poziciju na tržištu tehničkih plinova, stoji u njihovom priopćenju.

Navodi se kako povezivanje Grupe Istrabenz plini s uspješnim poduzećima GTG plin i Ardoks, specijaliziranim za tehničke plinove, predstavlja značajno jačanje pozicije Grupe u regiji te kako će povezivanje društava GTG plin i Ardoks s Grupom Istrabenz plini otvorit nove mogućnosti i veći potencijal za njihov daljnji rast, uz potporu i nova ulaganja Grupe.

Generalni direktor Grupe Istrabenz plini Aldo Srabotič istaknuo je da je povezivanje s poduzećima GTG plin i Ardoks u Sloveniji i Hrvatskoj za njih veliki korak, koji će značajno pridonijeti daljnjem razvoju Grupe Istrabenz plini.

"Provedena integracija svima nam omogućava stabilnost na tržištu i dugoročan rast. Povezivanjem svi sudionici postaju jači, a razmjenom znanja i iskustava lakše ćemo doći do novih postignuća u razvoju“, izjavio je Srabotič.

Grupa Istrabenz plini je poduzeće za opskrbu plinom i sa svojim je cjelovitim energetskim rješenjima, dostupna kupcima na tržištima Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije.

Poslovni portfelj Grupe uključuje područja tehničkih plinova, prirodnog plina s djelatnošću operatora distribucijskog sustava, ukapljenog naftnog plina i ugovaranja isporuke energije.

Uz potporu vlasnika, talijanske Grupacije SIAD S.p.A, Grupa Istrabenz plini, stoji u priopćenju, ulaže značajna sredstva u razvoj tehničkih plinova i učinkovita energetska rješenja. U 2020. godini uspješno je dovršena integracija poduzeća za tehničke plinove u Bosni i Hercegovini, a proteklog je tjedna otvorena nova punionica tehničkih plinova u Srbiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2022 07:58