Nagrada za izvrsnost

Euromoney: PBZ najbolja banka u Hrvatskoj

Nagrade za izvrsnost Euromoney dodjeljuju se širom svijeta financijskim institucijama koje svojim klijentima pružaju najvišu razinu usluge, inovacija i stručnosti
Dinko Lucić

Iz PBZ-a su u četvrtak priopćili kako je Privredna banka Zagreb, članica Intesa Sanpaolo Grupe, dobila nagradu za izvrsnost Euromoney 2021. (The Euromoney Awards for Excellence 2021) za najbolju banku u Hrvatskoj. Nagrade za izvrsnost Euromoney dodjeljuju se širom svijeta financijskim institucijama koje svojim klijentima pružaju najvišu razinu usluge, inovacija i stručnosti. Za ovu je nagradu u obzir uzet širok raspon kvalitativnih i kvantitativnih kriterija i smatra se najprestižnijom nagradom u bankarskoj industriji, ističe se u priopćenju.

- Iznimno sam ponosan na ovu međunarodnu nagradu kojom je nagrađena izvrsnost cijelog tima PBZ grupe. Ljudi su naša najveća vrijednost i snaga, a činjenica da smo nagrađeni za rezultate koje smo ostvarili u izrazito teškim okolnostima, tijekom godine koju su obilježili pandemija i snažni potresi u našoj zemlji, ovu nagradu čine još vrjednijom. Ovom prigodom želio bih zahvaliti na doprinosu svim zaposlenicima PBZ grupe, ali također i svim našim klijentima zbog kojih kontinuirano nastojimo biti još bolji - izjavio je povodom objave ove nagrade, Dinko Lucić, predsjednik Uprave PBZ-a.

Nagrade za izvrsnost Euromoney utemeljene su 1992. godine i bile su prve takve vrste u globalnoj bankarskoj industriji. Ove godine Euromoney je zaprimio rekordan broj prijava od banaka u regionalnom programu i programu nagrađivanja zemalja koji pokriva više od 50 regionalnih nagrada i nagrada za najbolju banku u 100 zemalja, zaključuje se u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2023 14:51