Mlijeka kap, dobrote slap

Dukat se odriče 50 lipa od svake prodane boce svježeg mlijeka za stradale u potresu

Dukat je do sada stanovnicima Banovine donirao više od 15 tona mlijeka i mliječnih proizvoda
dukat 1

Do kraja lipnja ove godine Dukat se odriče 50 lipa od svake prodane boce Dukat svježega mlijeka za pomoć stanovnicima Banovine čiji su domovi stradali u potresu.

Dukat za Banovinu – Mlijeka kap, dobrote slap nastavak je djelovanja Dukata s ciljem pomoći Banovini. Tako je Dukat do sada stanovnicima Banovine donirao više od 15 tona mlijeka i mliječnih proizvoda. Svojim je kooperantima Dukat donirao 50 tona stočne hrane i 6.000 metara četvornih folije za zaštitu gospodarskih objekata, a početkom godine na račun državnog proračuna za akciju Pomoć za obnovu nakon potresa, uplatio je donaciju u iznosu od 500.000 kuna. Ona će biti uvećana za prihod kojeg se Dukat odriče od prodaje svježeg mlijeka u boci do kraja lipnja ove godine.

„Svjesni smo kako će području Banovine razni oblici pomoći i solidarnosti biti neophodni duže vrijeme. Stoga smo pokrenuli projekt kojim, uz nužnu financijsku pomoć, problemima Banovine osiguravamo visoku razinu vidljivosti duže razdoblje te progovaramo o nužnosti dugoročne pomoći, obnove i revitalizacije života na Banovini“, istaknuo je Alen Fontana, direktor Dukata.

Dio prihoda od prodaje svježeg mlijeka - kojeg se Dukat odriče u sklopu projekta Dukat za Banovinu – Mlijeka kap, dobrote slap - uplatit će se na račun Državne riznice otvoren za donacije financijskih sredstava u akciji Pomoć za obnovu nakon potresa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. siječanj 2023 10:14