EKSPANZIJA

Carwiz rent a car nastavlja svoj rast na poljskom tržištu

Između prosinca 2021. i lipnja 2022. Carwiz Poljska je otvorio četiri nove lokacije diljem zemlje

Carwiz izvješćuje o porastu najmova od 700% u odnosu na prethodnu godinu dok industrija nastavlja svoj oporavak nakon Covida. Na slici je Robert Mucha, izvršni direktor tvrtke Carwiz Poljska (u sredini) s dva člana osoblja

 /Promo

Carwiz nastavlja svoju ekspanziju na poljskom tržištu. Između prosinca 2021. i lipnja 2022. Carwiz Poljska je otvorio četiri nove lokacije diljem zemlje.

Kupci sada mogu odabrati preuzimanje i povrat u gradovima: Rzeszówu i Lublinu (jugoistočna Poljska), Poznańu (zapadna Poljska), Katowicama (južna Poljska) i Olsztynu (sjeveroistočna Poljska). Time trenutno broje osam punktova u Poljskoj, a uskoro planiraju otvoriti još više.

Carwiz mreža pokriva uglavnom regionalne i međunarodne kratkoročne najmove u zračnim lukama u Poljskoj, uključujući zračnu luku Chopin u Varšavi.

Iz tvrtke navode da većina njihovih kupaca tamo dolazi na poslovna ili privatna putovanja. Ojačana prisutnost u Poljskoj u skladu je s oporavkom industrije nakon COVID-19 i već daje rezultate te iz Carwiza navode da se broj najmova povećao za 700% na godišnjoj razini.

Tvrtka također ulaže u tehnologije kako bi proces najma učinila lakšim za svoje klijente — uključujući nedavno partnerstvo sa Zubiejem za telematiku.

"Vidimo stvarno ogroman potencijal za brend kao što je Carwiz u Poljskoj", rekao je Robert Mucha, izvršni direktor Carwiza Poljska.

"Unatoč gotovo dvije godine pandemije COVID-19 i trenutnog rata u Ukrajini, ljudi i dalje trebaju iznajmljivati ​​pouzdane automobile po dobrim cijenama. Vidjeli smo ovu priliku za rast i odlučili nastaviti s našim razvojnim planovima. Prije samo šest mjeseci bili smo prisutni u tri glavna poljska grada, a sada nas možete pronaći na osam lokacija. Nipošto nećemo stati samo na tome jer ovdje ima još gradova na našoj listi želja."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 18:49