S lijeva nadesno: Tihomir Zadražil i Juraj Pezelj, direktori hrvatske podružnice BKS Bank; predsjednica Uprave BKS Bank Herta Stockbauer i član Uprave BKS Bank Alexander Novak.
 Gernot Gleiss
veliki planovi

BKS Bank otvorila novu poslovnicu u Zagrebu

Upravljanje novom poslovnicom povjereno je Kristini Kričanski koja raspolaže 18-ogodišnjim bankarskim iskustvom
Piše: Novac.hrObjavljeno: 09. studeni 2020. 16:46

BKS Bank u Hrvatskoj posluje već 18 godina, a danas je u zapadnom dijelu Zagreba otvorena nova poslovnica.

Novootvorena poslovnica smještena je na ukupno 145 četvornih metara prostora u sklopu Hotela Antunović na Zagrebačkoj aveniji.

- Blizak odnos s klijentima nam je vrlo važan, jer, iako su brojni poslovi u bankarstvu u cijelosti digitalizirani, osobno informiranje još uvijek je na cijeni. Stoga me raduje otvaranje naše četvrte poslovnice u Hrvatskoj, a našim djelatnicima želim puno uspjeha - kazala je Herta Stockbauer, predsjednica Uprave BKS Bank.

Novootvorena poslovnica planirana je te izgrađena prema novom konceptu.

- Središnji element je novi uslužni šalter – takozvani ServiceDesk – koji je dizajniran da bude otvoren i prostran te je prva i središnja točka kontakta za klijente. Za podizanje gotovine postavljena je posebna blagajna u zasebnoj prostoriji u koju klijenti ulaze pojedinačno, što jamči maksimalnu diskreciju - naglasila je Stockbauer.

Prostrano predvorje opremljeno je ekranom na dodir koji pruža informacije o širokoj paleti proizvoda i usluga BKS Bank, a zona s bankomatom dostupna je 24 sata dnevno.

Moderna poslovnica s velikim planovima

Upravljanje novom poslovnicom povjereno je Kristini Kričanski koja raspolaže 18-ogodišnjim bankarskim iskustvom. Zajedno s Antonijom Gudasić i Sanjom Rukavinom razvijat će poslovanje BKS Bank u zapadnom dijelu Zagreba.

- Kao banka smo dobro regionalno povezani i usmjereni na budućnost. Zahvaljujući svojim homogenim strukturama, u mogućnosti smo ponuditi osobne i, prije svega, individualne usluge u svim područjima bankarskog poslovanja - istaknuo je u priopćenju Tihomir Zadražil, direktor hrvatske podružnice BKS Bank sa sjedištem u Rijeci.

Linker
16. studeni 2020 19:22