MojPosao

Tražite posao? Traži se asistent prodaje, limar i specijalist za planiranje proizvodnje

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

5.7.2019. u 9:29

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

5.7.2019. u 9:29

, Image: 257781270, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Caia Image
Profimedia, Caia Image

Ilustracija

Ovaj tjedan izdvajamo za vas atraktivne oglase za posao!

HELLA tehnika zaštite od sunca d.o.o. jedan od najvećih proizvođača tehničkih proizvoda za zaštitu od sunca u Europi. Traže djelatnika/djelatnicu za podršku prodaji za ured u Zagreb na poziciji: Asistent prodaje. Prijavite se na oglas ukoliko imate najmanje završenu srednju stručnu spremu, osnovno znanje engleskog i njemačkog jezika, a iskustvo u sličnom području rada je poželjno – nije uvjet. Nude dugoročno zapošljavanje u uspješnom i rastućem društvu, ugodnu radnu atmosferu i mogućnost dodatnog usavršavanja. Ostale uvjete oglasa pročitajte na linku i prijavite se na oglas do 12. srpnja.

STI PRO SOLUTIONS d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu je tvrtka koja se konstantno razvija i već dugi niz godina zapošljava kvalitetne građevinske i industrijske djelatnike poput skelara, cjevara, bravara, montera, zavarivača i izolatera u Hrvatskoj, Njemačkoj, Belgiji i Nizozemskoj. Zbog povećanja opsega posla raspisuju oglas za radno mjesto: Izolater/ limar. Vaš posao uključivati će poslove vezane uz izolaciju cijevi u petrokemijskom pogonu ESSO u Belgiji, točnije gradu Antwerpenu i montažu lima na postojeće cijevi obložene vunom. Nude: visoka primanja uz mogućnost napretka, plaćen prijevoz i smještaj u potpunosti, hrvatsku prijavu u statusu izaslanog radnika u Belgiji i siguran posao. Prijavite se do 16. srpnja.

Dukat mliječna industrija d.d. je najpoznatija robna marka mliječnih proizvoda u Hrvatskoj te jedna od vodećih u regiji. Pozivaju vas da se prijavite na natječaj za otvorenu poziciju u odjelu Planiranja opskrbe proizvoda unutar Centralnog planiranja: Specijalist za planiranje proizvodnje . Imate li završenu srednju ili visoku stručnu spremu, iskustvo rada u SAP-u i Excelu, a iskustvo na navedenim poslovima je prednost. Zainteresirani ste za rad i usavršavanje u navedenom području te dobro poznajete rad na računalu onda ne čekajte i već danas se prijavite za rad u Zagrebu. Rok prijave je 10. srpanj.

Enikon Aerospace je globalni lider za unutrašnjost aviona. Zbog širenja poslovanja i dobivanja novih projekata, traže zaposlenike za radno mjesto u Zagrebu: Operater pripreme površine i lakiranja. Za prijavu na natječaj potrebna je završena srednja škola i poželjno je iskustvo u proizvodnji ili na sličnim poslovima. Najuspješniji zaposlenici imati će priliku za rad u Njemačkoj. Prijave se primaju do 2. kolovoza.

MCI d.o.o. Zagreb je jedno od vodećih distributera robe široke potrošnje u BIH. Zapošljavaju preko 300 radnika koji su raspoređeni u četiri strateške poslovne jedinice od kojih svaka raspolaže suvremenim skladišnim prostorom opremljenim različitim vrstama temperaturnih režima. Obzirom na razvoj poslovanja u poslovnom segmentu Turizam, traže Domaćina / domaćicu na brodu za sezonski rad na motornoj jahti dužine 20 metara koja se nalazi u charteru. Uvjete natječaja pogledajte na linku te se prijavite do 9. srpnja na oglas. Mjesto rada je Splitsko-dalmatinska županija.