MojPosao

Tražite posao? Traže se voditelji računovodstva, recepcioneri, električari i prodavači

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

27.2.2020. u 12:37

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

27.2.2020. u 12:37

, Image: 345665230, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy

Ilustracija

Model pakiranja, članica Model Grupe, proizvodi široku paletu proizvoda ambalaže od valovitog kartona. Opremljen najučinkovitijim strojevima za preradu, ovaj pogon je po pitanju kvalitete, pouzdanosti i inovativnosti vodeći proizvođač ambalaže u Hrvatskoj. Kako bi dodatno osnažili svoj postojeći tim, u potrazi su za Voditeljem računovodstva/glavnim računovođom (m/ž). Uvjeti za prijavu na oglas su: minimalno 5 godina iskustva u računovodstvenim poslovima, izvrsne organizacijske vještine i odlično poznavanje rada na računalu. Na oglas se možeš prijaviti do 9. ožujka.

Studenac, maloprodajni lanac s više od 400 marketa duž Jadranske obale, od Istre do Dubrovnika, uključujući i otoke, želi proširiti svoj tim zaposlenika. Zapošljavaju na više pozicija: Poslovođa (m/ž), Zamjenik poslovođe (m/ž) i Prodavač (m/ž). Ako želiš raditi u izazovnom i dinamičnom radnom okruženju, posjeduješ visoku razinu organiziranosti te odlične komunikacijske vještine, Studenac je pravo mjesto za tebe. Javi im se do 6. ožujka.

Villa Kaštel, mali obiteljski pansion s četiri zvjezdice u mjestu Povljana na otoku Pagu, zapošljava Voditelja recepcije (m/ž) . Riječ o sezonskom poslu (od 20. svibnja do 20. rujna), osiguran je smještaj i prehrana, a novom kolegi jamče fer i korektan odnos i visok stupanja samostalnosti u obavljanju posla. Opis posla, između ostalog, uključuje prijem, prijavu i komunikaciju s gostima, naplatu boravka, vođenje materijalnog poslovanja te rad u e-visitor sustavu. Oglas ostaje aktivan do 9. ožujka.

Rudnick & Enners je srednje velika tvrtka koja već više od 40 godina planira i proizvodi strojeve i kompletne sustave. Njihov proizvodni program uključuje tehnologiju postrojenja za industriju peleta, elektrana, pila i iverice. Kako bi osnažili svoj tim u Alpenrodu u Njemačkoj., zapošljavaju na poziciji: Inženjer elektrotehnike (m/ž). Kandidati moraju dobro poznavati engleski i njemački jezik, posjedovati iskustvo rada s programima Simatic Step 7 ili TIA Portal, a poželjno je znanje o WinCC-u. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 21. ožujka.

J & Z Elektro- und Datentechnik GmbH je tvrtka iz Frankfurta na Majni, sa dugogodišnjim iskustvom iz područja elektrotehnike, koja se bavi izvođenjem svih vrsta elektroinstalacija. Tvrtka je u potrazi za Električarem/Elektroinstalaterom (m/ž) koji će biti zadužen za polaganje i provođenje elektroinstalacije u stanogradnji, čitanje elektroshema, spajanje razvodnih kutija i slično. Zauzvrat nude stalni radni odmos, njemačku prijavu, stručno usavršavanje i mogućnost napredovanja te pristup novim tehnologijama. Rok za prijavu ističe 12. ožujka.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!