MojPosao

Tražite posao? Traže se voditelji računovodstva, recepcioneri, električari i prodavači

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!
Ilustracija
 Profimedia, Alamy

Model pakiranja, članica Model Grupe, proizvodi široku paletu proizvoda ambalaže od valovitog kartona. Opremljen najučinkovitijim strojevima za preradu, ovaj pogon je po pitanju kvalitete, pouzdanosti i inovativnosti vodeći proizvođač ambalaže u Hrvatskoj. Kako bi dodatno osnažili svoj postojeći tim, u potrazi su za Voditeljem računovodstva/glavnim računovođom (m/ž). Uvjeti za prijavu na oglas su: minimalno 5 godina iskustva u računovodstvenim poslovima, izvrsne organizacijske vještine i odlično poznavanje rada na računalu. Na oglas se možeš prijaviti do 9. ožujka.

Studenac, maloprodajni lanac s više od 400 marketa duž Jadranske obale, od Istre do Dubrovnika, uključujući i otoke, želi proširiti svoj tim zaposlenika. Zapošljavaju na više pozicija: Poslovođa (m/ž), Zamjenik poslovođe (m/ž) i Prodavač (m/ž). Ako želiš raditi u izazovnom i dinamičnom radnom okruženju, posjeduješ visoku razinu organiziranosti te odlične komunikacijske vještine, Studenac je pravo mjesto za tebe. Javi im se do 6. ožujka.

Villa Kaštel, mali obiteljski pansion s četiri zvjezdice u mjestu Povljana na otoku Pagu, zapošljava Voditelja recepcije (m/ž) . Riječ o sezonskom poslu (od 20. svibnja do 20. rujna), osiguran je smještaj i prehrana, a novom kolegi jamče fer i korektan odnos i visok stupanja samostalnosti u obavljanju posla. Opis posla, između ostalog, uključuje prijem, prijavu i komunikaciju s gostima, naplatu boravka, vođenje materijalnog poslovanja te rad u e-visitor sustavu. Oglas ostaje aktivan do 9. ožujka.

Rudnick & Enners je srednje velika tvrtka koja već više od 40 godina planira i proizvodi strojeve i kompletne sustave. Njihov proizvodni program uključuje tehnologiju postrojenja za industriju peleta, elektrana, pila i iverice. Kako bi osnažili svoj tim u Alpenrodu u Njemačkoj., zapošljavaju na poziciji: Inženjer elektrotehnike (m/ž). Kandidati moraju dobro poznavati engleski i njemački jezik, posjedovati iskustvo rada s programima Simatic Step 7 ili TIA Portal, a poželjno je znanje o WinCC-u. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 21. ožujka.

J & Z Elektro- und Datentechnik GmbH je tvrtka iz Frankfurta na Majni, sa dugogodišnjim iskustvom iz područja elektrotehnike, koja se bavi izvođenjem svih vrsta elektroinstalacija. Tvrtka je u potrazi za Električarem/Elektroinstalaterom (m/ž) koji će biti zadužen za polaganje i provođenje elektroinstalacije u stanogradnji, čitanje elektroshema, spajanje razvodnih kutija i slično. Zauzvrat nude stalni radni odmos, njemačku prijavu, stručno usavršavanje i mogućnost napredovanja te pristup novim tehnologijama. Rok za prijavu ističe 12. ožujka.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 05:24