MojPosao

Tražite posao? Ove kompanije u Hrvatskoj i dalje zapošljavaju

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

2.4.2020. u 14:18

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

2.4.2020. u 14:18

Zagreb, 120320.
Kaufland, Zagrebacka cesta.
Gradjani kupuju namirnice u Kauflandu.
Na fotografiji: gradjani u Kauflandu.
Foto: CROPIX
CROPIX

Kaufland je uspješno međunarodno trgovačko društvo – učinkoviti su, dinamični i pravedni.  Ako si odgovorna i pouzdana osoba i želiš biti dio pobjedničkog tima javi se na oglas za radno mjesto Skladištar/radnik na pripremi robe (m/ž). Nude ti petodnevni radni tjedan, atraktivna primanja i božićnicu, a rok za prijavu ističe 12. svibnja.

U šarolikom poslovnom sustavu Atlantic Grupe svatko može naći svoju priliku. Ako im se želiš pridružiti, do 24. travnja se prijavi za sezonski posao na poziciji: Skladišni radnik (m/ž). Nakon odrađene sezone, uspješni kandidati imaju prvenstvo zapošljavanja kada se pojavi potreba za stalnim radnim mjestom u Atlantic grupi. Javi im se do 24. travnja.

Plodine, jedan od najvećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, traže Prodavače (m/ž) za rad u Pazinu, Zagrebu, Rijeci i Buzetu. Ako imaš višegodišnje iskustvo, srednju stručnu spremu i razvijene komunikacijske vještine te se želiš dalje stručno usavršavati i napredovati, onda im najkasnije do 07. travnja pošalji svoj životopis i pridruži se njihovom timu.

Želiš raditi u stabilnoj međunarodnoj kompaniji? Oduvijek si htio postati dijelom uspješnog tima te svojim radom i rezultatima dati doprinos rastu i razvoju tvrtke? Imamo rješenje! Zaposli se na radnom mjestu Mesar (m/ž) u Sparu! Nude ti priliku za rad s renomiranom poslovnim partnerima, dinamično radno okruženje i mogućnost profesionalnog razvoja. Oglas ostaje aktivan do 30. travnja.

Agroproteinka d.d., tvrtka koja se bavi prijevozom, zbrinjavanjem i termičkom preradom nusproizvoda životinjskog podrijetla, zapošljava Strojara – voditelja smjene (m/ž) na lokaciji u Sesvetskom Kraljevcu. Opis posla, između ostalog, uključuje rukovođenje grupom radnika, preuzimanje radnih naloga i provjeru ispravnosti i funkcioniranje sastavnih dijelova postrojenja. Javi im se do 13. travnja.

Niste pronašli ništa za sebe? Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možete pronaći na portalu MojPosao!