MojPosao

Tražite posao? Ove kompanije u Hrvatskoj i dalje zapošljavaju

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možete pronaći na portalu MojPosao
 CROPIX

Kaufland je uspješno međunarodno trgovačko društvo – učinkoviti su, dinamični i pravedni. Ako si odgovorna i pouzdana osoba i želiš biti dio pobjedničkog tima javi se na oglas za radno mjesto Skladištar/radnik na pripremi robe (m/ž). Nude ti petodnevni radni tjedan, atraktivna primanja i božićnicu, a rok za prijavu ističe 12. svibnja.

U šarolikom poslovnom sustavu Atlantic Grupe svatko može naći svoju priliku. Ako im se želiš pridružiti, do 24. travnja se prijavi za sezonski posao na poziciji: Skladišni radnik (m/ž). Nakon odrađene sezone, uspješni kandidati imaju prvenstvo zapošljavanja kada se pojavi potreba za stalnim radnim mjestom u Atlantic grupi. Javi im se do 24. travnja.

Plodine, jedan od najvećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, traže Prodavače (m/ž) za rad u Pazinu, Zagrebu, Rijeci i Buzetu. Ako imaš višegodišnje iskustvo, srednju stručnu spremu i razvijene komunikacijske vještine te se želiš dalje stručno usavršavati i napredovati, onda im najkasnije do 07. travnja pošalji svoj životopis i pridruži se njihovom timu.

Želiš raditi u stabilnoj međunarodnoj kompaniji? Oduvijek si htio postati dijelom uspješnog tima te svojim radom i rezultatima dati doprinos rastu i razvoju tvrtke? Imamo rješenje! Zaposli se na radnom mjestu Mesar (m/ž) u Sparu! Nude ti priliku za rad s renomiranom poslovnim partnerima, dinamično radno okruženje i mogućnost profesionalnog razvoja. Oglas ostaje aktivan do 30. travnja.

Agroproteinka d.d., tvrtka koja se bavi prijevozom, zbrinjavanjem i termičkom preradom nusproizvoda životinjskog podrijetla, zapošljava Strojara – voditelja smjene (m/ž) na lokaciji u Sesvetskom Kraljevcu. Opis posla, između ostalog, uključuje rukovođenje grupom radnika, preuzimanje radnih naloga i provjeru ispravnosti i funkcioniranje sastavnih dijelova postrojenja. Javi im se do 13. travnja.

Niste pronašli ništa za sebe? Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možete pronaći na portalu MojPosao!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:27