MojPosao

Tražite posao? Lanac privatnih klinika zapošljava u Njemačkoj: Nude atraktivna primanja

Traže specijaliste neurologije, interne medicine, anesteziologije, ali i pripravnike...
Munchen
 Profimedia, Panthermedia

KEMOKOP d.o.o. je jedna od vodećih tvrtki u gospodarenju opasnim i neopasnim otpadom te transportu i prometu kemikalija. Prisutni su na tržištu preko 26 godina. Sjedište tvrtke i mjesto rada je Dugo selo. Radi uspješnog širenja poslovanja traže osobu za rad na poziciji Voditelj pogona za obradu/ gospodarenje otpadom. Traženi uvjeti: visokoškolsko obrazovanje iz područja kemije, kemijske tehnologije, ekoinženjerstva i biologije te poznavanje važećih zakona, podzakonskih akata iz područja zaštite okoliša i gospodarenja otpadom. Potrebna osnovna znanja iz područja kemije, engleskog ili njemačkog jezika te spremnost na putovanja i povremeni terenski rad. Prijavite se na oglas do 15. ožujka.

Studenac d.o.o. je maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa unutar četiri dalmatinske županije. Tvrtka trenutno zapošljava više od 2800 djelatnika. Traže već broj djelatnika za rad na radnom mjestu: Prodavač. Radni zadaci su: izlaganje robe, kontrola kvalitete i roka trajanja robe, rad na blagajni, brzo, točno i uredno izvršavanje zadanih poslova i izražena ljubaznost prema kupcima. Prodavaonice se nalaze u Splitsko-dalmatinskoj, Šibensko-kninskoj, Zadarskoj, Dubrovačko -neretvanskoj i Istarskoj županiji, a rok prijave je 31. ožujak.

Schön Klinik Bad Aibling SE & Co.KG je vodeća grupacija na njemačkom zdravstvenom tržištu s 23 privatne klinike diljem zemlje, a trenutno se širi na europsko tržište s dvjema novootvorenima klinikama u Londonu. Šire svoj tim za stručnjake: Specijalist neurologije, Specijalist interne medicine, Specijalist anesteziologije, Specijalist fizike i rehabilitacijske medicine i Pripravnik/Student medicine za kliniku u mjestu Bad Aibling (nedaleko od Rosenheima i Münchena). Nude radni odnos na neodređeno vrijeme s mogućnošću specijalizacije i daljnjeg usavršavanja, atraktivna primanja te izvrsna socijalna i dopunska davanja. Osiguravaju privatan besplatni tečaj njemačkog jezika, smještaj na određeno vrijeme i/ili eventualnu pripomoć kod traženja smještaja te potporu pri rješavanju svih administrativnih i birokratskih obveza veznih uz rad u Njemačkoj. Oglasi su aktivni do 11. travnja.

TIM4PIN d.o.o. je organizacija utemeljena na ideji i potrebi sustavnog organiziranja i povezivanja ekspertnih i znanstvenih potencijala specijaliziranih za područja ekonomike, financija, računovodstva, revizije, prava, menadžmenta i informatike u javnom i neprofitnom sektoru. Zbog proširenja opsega poslovanja traže Suradnika za pripremu i provedbu EU projekata za mjesto rada u Zagrebu. Osoba će biti zadužena za savjetovanje klijenata o mogućnostima financiranja projekata putem EU fondova, priprema, pisanje i apliciranje projekata, administrativno vođenje projekata te komunikaciju i suradnju s klijentima, partnerima i nadležnim tijelima. Rok za prijavu je do 2. travnja.

Mömax je uspješni ekspandirajući lider u maloprodaji namještaja i opremi za dom, s preko 22.000 zaposlenika i 271 maloprodajnih mjesta diljem Europe. Prijavite se za radno mjesto Voditelj prodajnog centra Mö​max u Zagrebu, Ivanja Reka. Potrebno je minimalno 3 godine iskustva u vođenju tima, iskustvo rada u trgovini, vozačka dozvola B kategorije te je znanje njemačkog jezika prednost. Prijava je otvorena do 26. ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:24