MojPosao

Tražite posao? Zapošljavaju Ikea i Jamnica, a traže se i električari i inženjeri

IKEA Hrvatska proglašen je jednim od najboljih poslodavaca
IKEA Zagreb
 Sandra Šimunović / Hanza Media

Elmatic GmbH prepoznaje potrebe i želja kupaca kao i provedbu istih te ih čini jednom od najuspješnijih tvrtki koja pruža usluga u tehničkom upravljanju zgradama. Stručan tim čini preko 800 kvalificiranih zaposlenika, a trenutno traže pojačanje za: IT - System administrator, WIG/ TIG zavarivač, Servisni tehničar, Električar/ elektroničar, Inženjer/ tehničar. Nude podršku u unutarnjoj i vanjskoj obuci, radno okruženje u kojem je individualna osobnost poželjna, prijateljski odnos u timu, razumnu naknadu za profesionalnu mirovinu i obučavanje za vaše područje odgovornosti. Mjesto rada su Hamburg i Schwering, a prijave su moguće do 1. travnja.

GRANOLIO d.d jedan je od vodećih proizvođača prehrambenih proizvoda u Hrvatskoj i regiji, a za proizvodni pogon u Velikoj Kopanici traže ambicioznu i motiviranu osobu: Prehrambeni tehnolog. Ako ste završili visoku ili višu stručnu spremu prehrambeno – biotehnološkog smjera, posjedujete znanja rada na računalu te znanje njemačkog i/ili englesko jezika prijavite se na oglas do 10. travnja.

Studenac d.o.o. je maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa unutar četiri dalmatinske županije. Tvrtka trenutno zapošljava više od 2.800 djelatnika. Svake godine se nalaze pri vrhu najuspješnijih tvrtki ne samo Dalmacije već i Hrvatske. Traže djelatnika za rad na radnom mjestu: Asistent uprave. Traže višu ili visoku stručnu spremu, iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima, napredno znanje rada na računalu i odlično poznavanje engleskog u govoru i pismu. Imate li izražene organizacijske i komunikacijske vještine te interes za daljnjom edukacijom i usavršavanjem prijavite se za radno mjesto u Omišu do 25. ožujka.

Jamnica d.d. vodeća je kompanija za proizvodnju, prodaju i distribuciju mineralnih i izvorskih voda, sokova i vina. Svoj tim žele obogatiti za radno mjesto: Voditelj ključnih kupaca. Mjesto rada je Zagreb ili prodajna regija Dalmacija (sjedište: Zadar, Šibenik ili Dugopolje). Imate li radnog iskustva u vođenju kupaca ili na sličnim poslovima u prodaji (FMCG industrija poželjna), visoku stručnu spremu, vozačku dozvolu B kategorije i napredno poznavanje rada u Excelu prijavite se na oglas do 27. ožujka.

Mömax je uspješni ekspandirajući lider u maloprodaji namještaja i opremi za dom, s preko 22.000 zaposlenika i 271 maloprodajnih mjesta diljem Europe. Prijavite se za radno mjesto Voditelj prodajnog centra Mö​max u Zagrebu, Ivanja Reka. Potrebno je minimalno 3 godine iskustva u vođenju tima, iskustvo rada u trgovini, vozačka dozvola B kategorije te je znanje njemačkog jezika prednost. Nude ugovor o radu uz probni rok s namjerom trajnog ostanka i stimulativno radno okruženje. Prijavite se zaključno s datumom 26. ožujka.

IKEA Hrvatska je lider na svjetskom tržištu u uređenju doma. U potrazi su za Zaposlenikom u odjelu IKEA Food za rad u ubrzanom okruženju IKEA kuhinje. Uloga zaposlenika u odjelu IKEA Food je učiniti robnu kuću zanimljivom za posjetitelje i kupce ponudom odlične i kvalitetne hrane po pristupačnim cijenama, dajući im ukusan razlog da se iznova vraćaju te pružajući zaposlenicima priliku da se odmore i okrijepe. Radno mjesto uključuje ugovor na puno radno vrijeme (40 sati) i ugovor na određeno vrijeme. Mjesto rada je Zagreb, a prijave su moguće do 24. ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 05:54