MojPosao

Tražite posao? Zapošljavaju Oktal Pharma i Kamgrad, a traži se inženjer strojarstva

Oktal Pharma želi stalno zaposliti farmaceutskog tehničara
Ilustracija
 Profimedia, Caia Image

ROAN CAMPING HOLIDAYS nude bogato opremljene luksuzne šatore i mobilne kućice u vrhunskim kampovima u južnoj Europi, od kojih se petnaestak kampova nalaze i u Hrvatskoj. Za svoj tim traže zaposlenike: Predstavnik u kampu, koji će biti plaćen između pet i šest tisuća kuna mjesečno, i Čistač/čistačica u kampu. Nude dinamičan i raznolik posao, stjecanje radnog iskustva, osiguran smještaj, redovitu plaću te rad na određeno od četiri do šest mjeseci. Mjesto rada: Poreč, Zadar, Umag, a prijave su moguće do 12. ožujka.

Zavas je međunarodna rastuća tvrtka, specijalizirana za prodaju osobne zaštitne opreme za siguran rad. U kolektivno prodajno savjetodavnom centru u Westagate-u u Zaprešiću žele zaposliti suradnika na radnom mjestu Savjetodavni prodavač. Osnovna bruto plaća za tu poziciju je 6.100 kuna mjesečno, a tvrtka osigurava dodatak za prijevoz na posao te za rad nedjeljom. Ako imate dobre komunikacijske vještine, želje za rad s kupcima, prilagodljivi ste i snalažljivi, proaktivni te imate sposobnost rada s poslovno-informacijskim programima prijavite se na oglas do 15. ožujka.

OKTAL PHARMA je jedna od vodećih nacionalnih veledrogerija u Hrvatskoj koja više od 25 godina osigurava redovnu i kvalitetnu distribuciju lijekova, medicinskih proizvoda i ostalih proizvoda za očuvanje zdravlja ljudi ljekarnama, bolnicama, domovima zdravlja, laboratorijima za medicinsku biokemiju i optikama. Svoj tim žele povećati za Referenta u maloprodaji / farmaceutskog tehničara koje žele stalno zaposliti. Imate li srednju stručnu spremu - farmaceutski tehničar s položenim stručnim ispitom, poznavanje rada na računalu te poželjno poznavanje Eskulap programa. Prijavite se na ovaj oglas do 12. ožujka, mjesto rada je Zagreb.

Fox Networks Group Croatia vodeće je ime na međunarodnome televizijskom tržištu. Fokusira djelovanje na razvoj specijaliziranih kabelskih i satelitskih televizijskih kanala nudeći raznovrstan i visokokvalitetan sadržaj namijenjen publici različitih dobnih skupina i interesa. Trenutno zapošljava na poziciji Ad Sales Assistant. Ako ste timski igrač, proaktivni i visoko motivirani, imate prezentacijske vještine, analitični i fleksibilni prijavite se za rad u Zagrebu do 15. ožujka.

KAMGRAD d.o.o. tvrtka je koja se strpljivo gradila i razvijala te se u više od 35 godina iskustva može pohvaliti s više od 300 objekata u izvođenju različitih vrsta i složenosti radova iz segmenta visokogradnje i prateće niskogradnje. Pozivaju sve zainteresirane da se prijave za poziciju: Magistar inženjer strojarstva – pripravnik. Uvjeti: magistar inženjer strojarstva, aktivan rad na računalu (MS Office, MS Outlook, AutoCAD), vozačka dozvola B kategorije, aktivno znanja engleskog jezika te spremnost za rad na terenu. Prijave su otvorene do 15. ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:30