MojPosao

Tražite posao? Dodatna pojačanja trebaju Calsberg, Coca-Cola HBC i Plodine

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

3.6.2020. u 12:12

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

3.6.2020. u 12:12

Solin, 260111.
U solinskom pogonu Coca Cole otpustit ce se cetrdesetak radnika zbog smanjene proizvodnje. Proizvodnja u solinskoj punionici ne prelazi trecinu proizvodnog kapaciteta.
Foto: Nikola Vilic / CROPIX
Nikola Vilic / CROPIX

Coca-Cola, ilustracija

U potrazi si za poslom? Ovi poslodavci nude rješenje!

Više voliš terenski rad od uredskog posla? Timski si igrač i uživaš u svakodnevnom radu s ljudima? Željan si dokazivanja i učenja? Ako su tvoji odgovori potvrdni, uloga Prodajnog predstavnika (m/ž) u kompaniji Coca-Cola HBC kao stvorena je za tebe! U okruženju u kojemu se brzo uči izbrusit ćeš svoje znanje i primjenjivati najbolje vještine u prodaji i pokretanju tržišta za robu široke potrošnje. Uz podršku tvog novog vrhunskog tima razvijat ćeš se i biti nagrađen za svoj trud.

Carlsberg Croatia, kao dio danske grupacije Carlsberg, najmodernija je pivovara u Hrvatskoj. Ambiciozna su kompanija koja postavlja visoke standarde poslovnog ponašanja i zaštite okoliša. Ne zadovoljavaju se stvaranjem izvrsnog piva, za svoje potrošače i kupce žele stvoriti izvrsnu budućnost. Za tim prodaje traže Prodajnog predstavnika (m/ž). Opis posla, između ostalog, podrazumijeva rad na terenu s postojećim kupcima, vođenje računa o naplati te ugovaranje, naručivanje i realizaciju prodaje. Oglas ostaje aktivan do 10. lipnja.

Osnovan 1937. godine, Mapei je danas vodeći svjetski proizvođač materijala za pripremu podloga i postavu završnih obloga te jedan od vodećih proizvođača kemijskih proizvoda u graditeljstvu. Radi razvoja i širenja poslovanja zapošljavaju novog djelatnika na radnom mjestu: Stručni suradnik (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje kontinuirano praćenje razvoja projekata, podršku partnerima na gradilištima te izradu tehnoloških rješenja. Rok za prijavu ističe 09. lipnja.

Plodine, jedan od najjačih lanaca supermarketa u regiji koji svoju poziciju nastoji zadržati kontinuiranim ulaganjem – kako otvaranjem novih prodajnih centara, tako i konstantnom edukacijom zaposlenika – zapošljava Sezonske djelatnike (m/ž) u gradovima širom Hrvatske. Novim kolegama nude stimulativna primanja u dinamičnom okruženju, zanimljive radne zadatke te mogućnost daljnjeg stručnog usavršavanja i napredovanja. Zvuči zanimljivo? Svoj životopis im pošalji do 15.lipnja.

Pridruži se zagrebačkoj podružnici Luckia Casina, jednoj od vodećih tvrtki za igre na sreću u Španjolskoj, na poziciji Croupier (m/ž) i postani dijelom jedne velike obitelji! Nude ti pozitivnu radnu atmosferu, proces dobrodošlice, team building aktivnosti, bonuse sukladno ostvarenim rezultatima te mogućnost razvoja karijere. Prednost pri zapošljavanju imat će kreativne osobe s integritetom, koje imaju strast za učenjem i dobro se snalaze u timu zaposlenika. Natječaj ostaje otvoren do 9. lipnja.

Nisi pronašao ništa za sebe? Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!