MojPosao

Tražite posao? Dodatna pojačanja trebaju Calsberg, Coca-Cola HBC i Plodine

Carlsberg Croatia u potrazi je za prodajnim predstavnikom
Coca-Cola, ilustracija
 Nikola Vilic / CROPIX

U potrazi si za poslom? Ovi poslodavci nude rješenje!

Više voliš terenski rad od uredskog posla? Timski si igrač i uživaš u svakodnevnom radu s ljudima? Željan si dokazivanja i učenja? Ako su tvoji odgovori potvrdni, uloga Prodajnog predstavnika (m/ž) u kompaniji Coca-Cola HBC kao stvorena je za tebe! U okruženju u kojemu se brzo uči izbrusit ćeš svoje znanje i primjenjivati najbolje vještine u prodaji i pokretanju tržišta za robu široke potrošnje. Uz podršku tvog novog vrhunskog tima razvijat ćeš se i biti nagrađen za svoj trud.

Carlsberg Croatia, kao dio danske grupacije Carlsberg, najmodernija je pivovara u Hrvatskoj. Ambiciozna su kompanija koja postavlja visoke standarde poslovnog ponašanja i zaštite okoliša. Ne zadovoljavaju se stvaranjem izvrsnog piva, za svoje potrošače i kupce žele stvoriti izvrsnu budućnost. Za tim prodaje traže Prodajnog predstavnika (m/ž). Opis posla, između ostalog, podrazumijeva rad na terenu s postojećim kupcima, vođenje računa o naplati te ugovaranje, naručivanje i realizaciju prodaje. Oglas ostaje aktivan do 10. lipnja.

Osnovan 1937. godine, Mapei je danas vodeći svjetski proizvođač materijala za pripremu podloga i postavu završnih obloga te jedan od vodećih proizvođača kemijskih proizvoda u graditeljstvu. Radi razvoja i širenja poslovanja zapošljavaju novog djelatnika na radnom mjestu: Stručni suradnik (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje kontinuirano praćenje razvoja projekata, podršku partnerima na gradilištima te izradu tehnoloških rješenja. Rok za prijavu ističe 09. lipnja.

Plodine, jedan od najjačih lanaca supermarketa u regiji koji svoju poziciju nastoji zadržati kontinuiranim ulaganjem – kako otvaranjem novih prodajnih centara, tako i konstantnom edukacijom zaposlenika – zapošljava Sezonske djelatnike (m/ž) u gradovima širom Hrvatske. Novim kolegama nude stimulativna primanja u dinamičnom okruženju, zanimljive radne zadatke te mogućnost daljnjeg stručnog usavršavanja i napredovanja. Zvuči zanimljivo? Svoj životopis im pošalji do 15.lipnja.

Pridruži se zagrebačkoj podružnici Luckia Casina, jednoj od vodećih tvrtki za igre na sreću u Španjolskoj, na poziciji Croupier (m/ž) i postani dijelom jedne velike obitelji! Nude ti pozitivnu radnu atmosferu, proces dobrodošlice, team building aktivnosti, bonuse sukladno ostvarenim rezultatima te mogućnost razvoja karijere. Prednost pri zapošljavanju imat će kreativne osobe s integritetom, koje imaju strast za učenjem i dobro se snalaze u timu zaposlenika. Natječaj ostaje otvoren do 9. lipnja.

Nisi pronašao ništa za sebe? Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:21