StoryEditor
MojPosao

Tražite posao? Dodatna pojačanja trebaju Calsberg, Coca-Cola HBC i Plodine

Carlsberg Croatia u potrazi je za prodajnim predstavnikom
Piše: Novac.hrObjavljeno: 03. lipanj 2020. 14:12

U potrazi si za poslom? Ovi poslodavci nude rješenje!

Više voliš terenski rad od uredskog posla? Timski si igrač i uživaš u svakodnevnom radu s ljudima? Željan si dokazivanja i učenja? Ako su tvoji odgovori potvrdni, uloga Prodajnog predstavnika (m/ž) u kompaniji Coca-Cola HBC kao stvorena je za tebe! U okruženju u kojemu se brzo uči izbrusit ćeš svoje znanje i primjenjivati najbolje vještine u prodaji i pokretanju tržišta za robu široke potrošnje. Uz podršku tvog novog vrhunskog tima razvijat ćeš se i biti nagrađen za svoj trud.

Carlsberg Croatia, kao dio danske grupacije Carlsberg, najmodernija je pivovara u Hrvatskoj. Ambiciozna su kompanija koja postavlja visoke standarde poslovnog ponašanja i zaštite okoliša. Ne zadovoljavaju se stvaranjem izvrsnog piva, za svoje potrošače i kupce žele stvoriti izvrsnu budućnost. Za tim prodaje traže Prodajnog predstavnika (m/ž). Opis posla, između ostalog, podrazumijeva rad na terenu s postojećim kupcima, vođenje računa o naplati te ugovaranje, naručivanje i realizaciju prodaje. Oglas ostaje aktivan do 10. lipnja.

Osnovan 1937. godine, Mapei je danas vodeći svjetski proizvođač materijala za pripremu podloga i postavu završnih obloga te jedan od vodećih proizvođača kemijskih proizvoda u graditeljstvu. Radi razvoja i širenja poslovanja zapošljavaju novog djelatnika na radnom mjestu: Stručni suradnik (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje kontinuirano praćenje razvoja projekata, podršku partnerima na gradilištima te izradu tehnoloških rješenja. Rok za prijavu ističe 09. lipnja.

Plodine, jedan od najjačih lanaca supermarketa u regiji koji svoju poziciju nastoji zadržati kontinuiranim ulaganjem – kako otvaranjem novih prodajnih centara, tako i konstantnom edukacijom zaposlenika – zapošljava Sezonske djelatnike (m/ž) u gradovima širom Hrvatske. Novim kolegama nude stimulativna primanja u dinamičnom okruženju, zanimljive radne zadatke te mogućnost daljnjeg stručnog usavršavanja i napredovanja. Zvuči zanimljivo? Svoj životopis im pošalji do 15.lipnja.

Pridruži se zagrebačkoj podružnici Luckia Casina, jednoj od vodećih tvrtki za igre na sreću u Španjolskoj, na poziciji Croupier (m/ž) i postani dijelom jedne velike obitelji! Nude ti pozitivnu radnu atmosferu, proces dobrodošlice, team building aktivnosti, bonuse sukladno ostvarenim rezultatima te mogućnost razvoja karijere. Prednost pri zapošljavanju imat će kreativne osobe s integritetom, koje imaju strast za učenjem i dobro se snalaze u timu zaposlenika. Natječaj ostaje otvoren do 9. lipnja.

Nisi pronašao ništa za sebe? Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!  

Linker
23. rujan 2020 08:13