Traže pojačanja

Dukat traži više od 70 sezonskih radnika u logistici, proizvodnji, prijevozu i prodaji

AUTOR:

OBJAVLJENO:

5.3.2020. u 12:47

AUTOR:

OBJAVLJENO:

5.3.2020. u 12:47

karlovac, 140910.Kosor otvorila KIM.Premijerka Kosor otvorila KIM-ov najsuvremeniji proizvodni pogom za punjenje trajnog mlijeka u boce, u kojeg je Dukat ulozio 20 milijuna kuna.Foto: Danijel Tuskan / Cropix
Danijel Tuskan / CROPIX / Cropix

Ilustracija, Dukat tvornica

Mliječna industrija Dukat u četvrtak je izvijestila da je otvorila natječaj za zapošljavanje više od 70 sezonskih radnika u logistici, proizvodnji i prodaji, a traži i vozače u domaćem i međunarodnom prometu.

Nove radnike za predstojeću sezonu Dukat traži diljem zemlje, a potencijalni kandidati informacije o otvorenim pozicijama mogu pronaći na specijaliziranim sezonskim karijernim stranicama www.sezonaudukatu.hr.

Sezonska radna mjesta otvorena su u logistici, proizvodnji i prodaji, a traže se i vozači u domaćem i međunarodnom prometu.

Kandidatima za sezonske poslove Dukat nudi zapošljavanje u razdoblju od travnja do rujna, ali i tijekom kraćeg razdoblja, ovisno o preferencijama zaposlenika, navode iz tvrtke.

Ističu i kako s ciljem zadržavanja najkvalitetnijeg kadra koji želi nastaviti raditi u kompaniji i nakon uspješno odrađene sezone nude mogućnost stalnog zapošljavanja, status stalnog sezonca ili pak prednost pri zapošljavanju za sljedeću sezonu.

Iz Dukata napominju kako posebnu pažnju pridaju uvođenju u posao sezonskih zaposlenika kroz razrađen sustav edukacija te uz pomoć i podršku internih trenera, a ostvarenje ciljeva, motiviranost i angažiranost sezonskih zaposlenika redovno se prati, evaluira i nagrađuje.

Tako primjerice sezonskim skladišnim radnicima u Zagrebu i u Splitu Dukat osigurava redovne mjesečne stimulacije u iznosu do 2.000 kuna te nagradu u visini jedne mjesečne neto plaće po završetku sezonskog zaposlenja.