Traže pojačanja

Dukat traži više od 70 sezonskih radnika u logistici, proizvodnji, prijevozu i prodaji

Kandidatima za sezonske poslove Dukat nudi zapošljavanje u razdoblju od travnja do rujna, ali i tijekom kraćeg razdoblja
Ilustracija, Dukat tvornica
 Danijel Tuskan / CROPIX / Cropix

Mliječna industrija Dukat u četvrtak je izvijestila da je otvorila natječaj za zapošljavanje više od 70 sezonskih radnika u logistici, proizvodnji i prodaji, a traži i vozače u domaćem i međunarodnom prometu.

Nove radnike za predstojeću sezonu Dukat traži diljem zemlje, a potencijalni kandidati informacije o otvorenim pozicijama mogu pronaći na specijaliziranim sezonskim karijernim stranicama www.sezonaudukatu.hr.

Sezonska radna mjesta otvorena su u logistici, proizvodnji i prodaji, a traže se i vozači u domaćem i međunarodnom prometu.

Kandidatima za sezonske poslove Dukat nudi zapošljavanje u razdoblju od travnja do rujna, ali i tijekom kraćeg razdoblja, ovisno o preferencijama zaposlenika, navode iz tvrtke.

Ističu i kako s ciljem zadržavanja najkvalitetnijeg kadra koji želi nastaviti raditi u kompaniji i nakon uspješno odrađene sezone nude mogućnost stalnog zapošljavanja, status stalnog sezonca ili pak prednost pri zapošljavanju za sljedeću sezonu.

Iz Dukata napominju kako posebnu pažnju pridaju uvođenju u posao sezonskih zaposlenika kroz razrađen sustav edukacija te uz pomoć i podršku internih trenera, a ostvarenje ciljeva, motiviranost i angažiranost sezonskih zaposlenika redovno se prati, evaluira i nagrađuje.

Tako primjerice sezonskim skladišnim radnicima u Zagrebu i u Splitu Dukat osigurava redovne mjesečne stimulacije u iznosu do 2.000 kuna te nagradu u visini jedne mjesečne neto plaće po završetku sezonskog zaposlenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. srpanj 2022 04:38