Posao iz snova

Britanska tvrtka traži osobu koja će po kući nositi papuče i za to dobiti 3.000 kuna

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

27.10.2019. u 10:22

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

27.10.2019. u 10:22

Instagram

Ilustracija

Zamislite da morate cijeli dan nositi papuče i za to zaraditi oko tri tisuće kuna mjesečno? Odlično. Kompanija Bedroom Athletics na svom je društvenim mrežama objavila natječaj u kojem traži nekoliko ljudi koji će testirati papuče i za taj posao dobiti plaću, piše VT.

Ovo je vjerojatno posao iz snova za mnoge osobe – hodati po kući u papučama i zaraditi oko 430 dolara. Od osoba koje će dobiti posao traži se da 12 sati dnevno provedu u Bedroom Athletics papučama.

Ugovor traje 12 mjeseci te će osoba svaki mjesec dobiti druge papuče kako bi testirala njihovu učinkovitost. To znači da će zaposlenici dobiti oko pet tisuća dolara u godinu dana kako bi testirali različite papuče.

 

- Biti plaćen za nošenje papuča cijeli dan možda izgleda kao prilično trivijalni posao, ali nama je jako važno da naši proizvodi budu dobre kvalitete i da budu udobni svima koji ih odaberu za nošenje. Stoga vjerujemo da će tzv. tester za papuče našem timu biti od velike važnosti u stjecanju uvida i povratnih informacija za unaprjeđenje naših papuča – naveo je u svojem priopćenju direktor kompanije Howard Wetter.

Prijave za posao primaju se do 18. studenoga pa svi zainteresirani požurite da vam ne pobjegne ova savršena prilika za nošenjem papuča cijeli dan.