Posao iz snova

Britanska tvrtka traži osobu koja će po kući nositi papuče i za to dobiti 3.000 kuna

Ugovor traje 12 mjeseci te će osoba svaki mjesec dobiti druge papuče kako bi testirala njihovu učinkovitost.
Ilustracija
 Instagram

Zamislite da morate cijeli dan nositi papuče i za to zaraditi oko tri tisuće kuna mjesečno? Odlično. Kompanija Bedroom Athletics na svom je društvenim mrežama objavila natječaj u kojem traži nekoliko ljudi koji će testirati papuče i za taj posao dobiti plaću, piše VT.

Ovo je vjerojatno posao iz snova za mnoge osobe – hodati po kući u papučama i zaraditi oko 430 dolara. Od osoba koje će dobiti posao traži se da 12 sati dnevno provedu u Bedroom Athletics papučama.

Ugovor traje 12 mjeseci te će osoba svaki mjesec dobiti druge papuče kako bi testirala njihovu učinkovitost. To znači da će zaposlenici dobiti oko pet tisuća dolara u godinu dana kako bi testirali različite papuče.

- Biti plaćen za nošenje papuča cijeli dan možda izgleda kao prilično trivijalni posao, ali nama je jako važno da naši proizvodi budu dobre kvalitete i da budu udobni svima koji ih odaberu za nošenje. Stoga vjerujemo da će tzv. tester za papuče našem timu biti od velike važnosti u stjecanju uvida i povratnih informacija za unaprjeđenje naših papuča – naveo je u svojem priopćenju direktor kompanije Howard Wetter.

Prijave za posao primaju se do 18. studenoga pa svi zainteresirani požurite da vam ne pobjegne ova savršena prilika za nošenjem papuča cijeli dan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:47