Uzlet na novo tržište

Uniline partnerstvom sa slovenskim SKIFUNom jača svoju ulogu na tržištu skijaških programa

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

8.11.2018. u 16:26

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

8.11.2018. u 16:26

Pula, 140916.
Jasna Jaklin Majetic, predsjednica HGK Zupanijske komore Pula urucila je tvrtki Uniline d.o.o. Pula priznanje Hrvatske gospodarske komore za 20 godina poslovanja te iznimnog doprinosa razvitku hrvatskoga gospodarstva. Nagradu je primio Boris Zgomba, predsjednik uprave Uniline d.o.o. Pula. Na fotografiji: Boris Zgomba.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Sebelić / CROPIX

Boris Žgomba

Hrvatski turoperator Uniline sklopio je partnerstvo sa slovenskim ski operatorom SKIFUN i tako ojačao svoju ulogu na tržištu skijaških turističkih programa.

Da pojasnimo, SKIFUN nudi online rezervacijsku platformu putem koje ljubitelji skijanja mogu vidjeti ponudu smještaja, skipasseva i dodatnih usluga poput spa & wellnessa. Uz to, slovenski ski operator nudi skijaške aranžmane i škole skijanja u Sloveniji, Francuskoj, Italiji, Austriji, BiH, Srbiji i Bugarskoj te ima više od 400 poslovnih partnera na europskim skijalištima.

- Iznimno smo ponosni što naša kompanija postaje nositelj franšize SKIFUN-a za Hrvatsku, a od suradnje naših dviju kompanija očekujemo novu sinergiju i uzlet na ovom specifičnom tržišnom segmentu u Hrvatskoj – izjavila je Sandra Gobin, članica Uprave Unilinea za Sektor prodaje i produkcije, dodavši da već sada bilježe rast skijaških rezervacija domaćih gostiju u odnosu na isto razdoblje 2017.

Ipak, u Unilineu očekuju da će taj rast biti još i veći, a posebno računaju na tzv. "bijeli tjedan", odnosno na hrvatski skijaški tjedan koji počinje nakon božićnih i novogodišnjih blagdana. Naime, zbog školskih praznika tada na skijanje kreće gotovo 70 posto hrvatskih skijaša, kojih je inače preko 200 tisuća.