Nastavak suradnje

Rukometašice Podravka Vegete ovogodišnje natjecanje otvorit će u novim Elfs trenirkama

I rukometašice Podravka Vegete oduševljene su svojom novom modno- sportskom opremom
Rukometašice Podravka Vegete
 Podravka

Rukometašice Podravka Vegete, ovogodišnju će sezonu Lige prvakinja Europe otvoriti u novim trenirkama popularnog dvojca ELFS.

Ovime je nastavljena uspješna suradnja Podravke i modnog dvojca. Nakon kolekcije inspirirane Podravkinim ikonama - prepoznatljivim i dugovječnim Podravkinim simbolima pijetla i kravice te majica u povodu velikog jubileja Vegete, ELFS-i su kreirali novu priču koja ovaj put povezuje sport i modu.

- Veseli nas nova suradnja s ELFS-ima koja će dodatno „začiniti“ nadolazeća natjecanja i nastupe naših rukometašica. Ovo je svakako jedan od kreativnih načina promocije ne samo našeg najvećeg brenda Vegete, već i hrvatske mode, ali i hrvatskog sporta izvan granica Lijepe Naše - izjavila je Marinka Akrap, direktorica Korporativnog marketinga i komunikacija Podravke.

I rukometašice Podravka Vegete oduševljene su svojom novom modno- sportskom opremom

Podravka
Lamprini Tsakalou

- Žene koje se bave sportom svi su navikli gledati u trenirkama. I sama sam često u njoj i izvan svoje dnevne sportske rutine. Ipak, nisam znala da se u trenirci mogu osjećati ovako glamurozno, a upravo tako se osjećam u ovoj koju su nam osmislili hrvatski dizajneri - istaknula je rukometašica Lamprini Tsakalou, prelijepa Grkinja koja se RK Podravka Vegeta pridružila ovog proljeća.

Podravka
Katarina Mamić

Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić iz modnog dvojca ELFS u najnovijoj kolekciji fw19 donose nekoliko jedinstvenih trendovskih trenirki za svaku priliku.

Podravka
Olja Vori

- Klasične forme trenirki dobile su trendi i ženstvena obilježja poput karakterističnih boja, amblema i materijala. Ako to još kombinirate s omiljenim sportom, ne možete pogriješiti - ističe Ivan Tandarić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:15