TEAM BUILDING

Pirić doveo menadžere: Vlasnik ukrajinske Fozzy Grupe i 110 menadžera stigli u Dubrovnik

Hrvatske tvrtke Badel, Agrolaguna, Žito grupa održat će prezentacije proizvoda vodećem ukrajinskom maloprodajnom lancu
Vlasnik ukrajinske Fozzy Grupe i 110 menadžera u Dubrovniku

U dubrovačkom hotelu Excelsior upravo borave vlasnik i 110 menadžera ukrajinske Fozzy Grupe koji će tijekom petnaestodnevnog boravka raspravljati o poslovanju i o strategiji razvoja Fozzy Grupe, jednog od najvećih ukrajinskih maloprodajnih lanaca.

Ivica Pirić, počasni konzul Ukrajine i predstavnik Ukrajinske gospodarske komore za Hrvatsku, Sloveniju i BiH, koji je u stalnom kontaktu s menadžmentom Fozzy Grupe, pojašnjava da je običaj čelnika ove kompanije izdvojiti se u neku zemlju i raspravljati o poslovanju njihove kompanije. „Predstavnici Fozzy grupe su ovo ljeto tijekom tri ljetna mjeseca boravili u Hrvatskoj, a bili su i 15 dana u prosincu. Njihov običaj je otići u neku stranu državu i raspraviti poslovanje svoje kompanije. Tom prigodom i održe sastanke sa svojim dobavljačima a očito je sada da su hrvatsku odabrali za zemlju u kojoj će održavati ovakvu vrstu sastanaka. Prije su mijenjali zemlje a sada su očito odabrali Hrvatsku kao destinaciju jer im se očito kod nas sviđa. Uvjerili su se u ljepotu i ponudu Hrvatske“, kaže Pirić.

Pirić otkriva da će u cilju proširenja asortimana proizvoda hrvatskih prehrambenih tvrtki na ukrajinskom tržištu predstavnici hrvatskih tvrtki održati niz prezentacija tijekom njihovog boravka u Dubrovniku. „Tako će svoje prezentacije održati Badel, Agrolaguna, Žito grupa će prezentirati proizvode koje plasiraju pod brendom Dobro. Osim ovih tvrtki, svoje proizvode će prezentirati još nekoliko hrvatskih tvrtki. Radimo dvosmjerno. Prezentiramo naše proizvode iz prehrambenog sektora, a ovo je najbolji način za prezentaciju hrvatske turističke ponude. Nije mala stvar u ovakvoj situaciji kada u jedan hotel dođe 110 vodećih menadžera jedne kompanije“, pojašnjava Ivica Pirić.

Pirić najavljuje da se ove sezone u Hrvatskoj može očekivati povećan broj dolazaka turista iz Ukrajine i okolnih zemalja. “U tome nam podršku pruža ministarstvo vanjskih poslova, naši veleposlanici u tim zemljama a na plasmanu hrvatskih prehrambenih proizvoda od samog početka nam je dragocjena pomoć državnog tajnika u Ministarstvu poljoprivrede Tugomira Majdaka“, ističe Pirić koji je dodao da ovih dana u Hrvatskoj borave i predstavnici najvećih ukrajinskih kompanija koji imaju namjeru investirati u energetski, metalno prerađivački i turistički sektor.

image
Vlasnik ukrajinske Fozzy Grupe i 110 menadžera u Dubrovniku
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 20:04