Slavonska rivijera

Najveći bazen s valovima u Hrvatskoj otvorio vrata: 'Imat ćemo i sezonu noćnog kupanja'

AUTOR:

  • Jozo Vrdoljak

OBJAVLJENO:

1.7.2020. u 15:23

AUTOR:

  • Jozo Vrdoljak

OBJAVLJENO:

1.7.2020. u 15:23

Bizovačke toplice
BT

Na najvećem bazenu s valovima u Hrvatskoj u Bizovačkim toplicama počela je  od 1. srpnja  sezona kupanja. Goste na površini od 9000 četvornih metara očekuje 11 bazena: rekreacijski, dječji, neplivački, poluolimpijski, tri masažna, dva termalna, vanjski obiteljski bazen s valovima te  sauna, pet ugostiteljskih objekata i polivalentno igralište. Dio bazena već je otvoren u lipnju.

 „Prošlogodišnja investicija u bizovačku plažu, kad je sunčalište prošireno za 800 metara četvornih, ove se sezone pokazala iznimno važnom . Zbog  njene prostranosti posjetitelji se mogu opušteno i sigurno zabavljati i uživati na najvećem kupališnom kompleksu u istočnoj Slavoniji. Tako se već šestu godinu zaredom Bizovačke toplice pretvaraju  se u Slavonsku rivijeru“, istaknuo je direktor tvrtke Sunčane toplice Marcel Medak.

Medak je otkrio da prvog vikenda u srpnju počinje i sezona noćnog kupanja i to svake subote od 20 do 24 sata.

 „Ova je sezona izuzetno specifična i primarno nam je da se naši posjetitelji osjećaju sigurno. Epidemiološke mjere koje provodimo izuzetno su stroge i u skladu s propisima i preporukama Nastavnog zavoda za javno zdravstvo. U proteklih šest  godina, promišljenim investicijama i rebrandingom- pozicionirali smo se čvrsto na tržištu toplica i kontinentalnih kupališta tako da  su Bizovačke toplice danas okosnica kupališnog turizma Slavonije i Baranje. Svakako nas veseli povjerenje koje su nam posjetitelji ukazali te  njihov izuzetan interes“, istaknuo je Medak.

Prošla, 2019. godina bila je rekordna i po prihodima i po posjećenosti Bizovačkim toplicama. Prošlogodišnji kolovoz zabilježio je oko 50.000 prodanih ulaznica, što je ujedno bio i najbolji rezultat otkad su obnovljene Bizovačke toplice.

Galeriju pogledajte ispod: