Investicija

FOTO U sklopu Termi Tuhelj otvoren luksuzni Glamping Village vrijedan tri milijuna eura

Suvremeni glamping resort Termi Tuhelj nadogradnja je na postojeći kamp Vita
 Terme Tuhelj

U sklopu kompleksa Terme Tuhelj, otvoren je novi glamping. Radi se o investiciji vrijednoj tri milijuna eura. Suvremeni glamping resort Termi Tuhelj nadogradnja je na postojeći kamp Vita, prvi kamp s pet zvjezdica u kontinentalnoj Hrvatskoj, otvoren prošlog ljeta.

„Imamo jasne ciljeve, viziju i strategiju što potvrđuje i novi glamping resort, koji će uskoro, uvjeren sam, biti pun gostiju. Znamo da smo na dobrom putu.Pprošle godine ostvarili smo deset milijuna eura prihoda i 136 tisuća noćenja, gotovo trećinu u Krapinsko-zagorskoj županiji. Kontinuiranim ulaganjem iz godine u godinu podižemo ljestvicu kvalitete i odgovaramo na zahtjeve turističkog tržišta, pozitivno gledamo na budućnost i u ovim nesigurnim vremenima koja su nas usporila, ali nas nisu zaustavila u realizaciji naših planova“, istaknuo je Vasja Čretnik, direktor Terma Tuhelj na svečanom otvorenju luksuznog Glamping Village u Termama Tuhelj.

Novi Glamping Village nudi 36 modernih mobilnih jedinica, wellness, whirlpool, saune i sobe za masažu. Investicija vrijedna tri milijuna eura, realizirana je u suradnji s austrijskim partnerom Gebetsroitherom, tvrtkom s gotovo četrdesetogodišnjom tradicijom u kreiranju kamp odredišta najviše kvalitete.

Terme Tuhelj

Svi sadržaji kampa, ali i atrakcije u Termama Tuhelj – od Svijeta sauna, preko bogate wellness ponude do Vodenog planeta s bazenima i adrenalinskim toboganima – na raspolaganju su gostima Glamping Villagea.

Terme Tuhelj

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 10:47