Business Outlook partner

Što je smart data i kako se koristi u industriji, oglašavanju ili optimizaciji procesa?

Prediktivna analitika za koju se upotrebljava AI ključna je pri donošenju poslovnih odluka
Ilustracija
 Elnur Amikishiyev / Profimedia, Alamy

Digitalizacija već dugo vremena nije izbor, već činjenica svakodnevnoga života. Poduzeća mijenjaju svoje procese, čime se prilagođavaju novim generacijama i novom načinu života. Riječ je o sustavnim promjenama i dugotrajnom procesu čija brzina ovisi o pojedincima koji se nalaze na čelu poduzeća i njihovoj sposobnosti brzog prepoznavanja različitih signala koji mogu utjecati na buduće poslovanje.

U poslovanju se ne možemo oslanjati samo na intuiciju i zdrav razum. Smart data i prediktivna analitika uz alate i tehnike za koje se upotrebljava umjetna inteligencija nalaze se na samom vrhu modernih poslovnih trendova te su ključni elementi pri donošenju ispravnih i pravovremenih poslovnih odluka. Pomoću podataka poduzećima se olakšava pronalazak odgovora na teška pitanja, primjerice, kako razviti poslovanje, gdje pronaći strateške partnere, kako se zaštititi od rizika i na koji način slijediti globalne trendove.

U praksi se pokazalo da je u poduzećima koja su već prepoznala upravljanje podacima i analitiku podataka kao ključna strateška pitanja zabilježen brži i stabilniji rast. Kao strateški partner koji posjeduje međunarodno iskustvo i stručno znanje, podržavamo svoje klijente i pomažemo im u razvitku poslovanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:44