Business Outlook partner

Što je smart data i kako se koristi u industriji, oglašavanju ili optimizaciji procesa?

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

6.12.2018. u 15:04

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

6.12.2018. u 15:04

, Image: 347106924, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Elnur Amikishiyev / Profimedia, Alamy

Ilustracija

Digitalizacija već dugo vremena nije izbor, već činjenica svakodnevnoga života. Poduzeća mijenjaju svoje procese, čime se prilagođavaju novim generacijama i novom načinu života. Riječ je o sustavnim promjenama i dugotrajnom procesu čija brzina ovisi o pojedincima koji se nalaze na čelu poduzeća i njihovoj sposobnosti brzog prepoznavanja različitih signala koji mogu utjecati na buduće poslovanje.

U poslovanju se ne možemo oslanjati samo na intuiciju i zdrav razum. Smart data i prediktivna analitika uz alate i tehnike za koje se upotrebljava umjetna inteligencija nalaze se na samom vrhu modernih poslovnih trendova te su ključni elementi pri donošenju ispravnih i pravovremenih poslovnih odluka. Pomoću podataka poduzećima se olakšava pronalazak odgovora na teška pitanja, primjerice, kako razviti poslovanje, gdje pronaći strateške partnere, kako se zaštititi od rizika i na koji način slijediti globalne trendove.

U praksi se pokazalo da je u poduzećima koja su već prepoznala upravljanje podacima i analitiku podataka kao ključna strateška pitanja zabilježen brži i stabilniji rast. Kao strateški partner koji posjeduje međunarodno iskustvo i stručno znanje, podržavamo svoje klijente i pomažemo im u razvitku poslovanja.