Globalno širenje

Revolut i Visa objavili novi sporazum

Visa se prihvaća na gotovo 54 milijuna prodajnih mjesta u više od 200 zemalja
Revolut
 Revolut

Visa i Revolut , vodeća fintech tvrtka u Europi i mobilna apliakcija za plaćanje, danas su objavili novi sporazum kojim će Revolut uglavnom izdavati kartice brenda Visa tijekom svog globalnog širenja. Koristeći prepoznatljivost brenda Visa, njezinu veličinu i globalnu prihvaćenost, Revolut će moći ponuditi svoj proizvod u pet novih regija, tako dobivajući pristup na 23 nova tržišta te sveukupno na 55 svjetskih tržišta, priopćili su iz Revoluta.

Revolut
Revolut

Oslanjajući se na uspjeh postojećih sporazuma u Europi, Visa će Revolutu prvo omogućiti pokretanje u Australiji, Brazilu, Kanadi, Japanu, Novom Zelandu, Singapuru i u Sjedinjenim Američkim Državama, a dugoročnim planovima obuhvaćaju se Argentina, Čile, Hong Kong, Indija, Indonezija, Koreja, Malezija, Meksiko, Filipini, Saudijska Arabija, Južnoafrička Republika, Tajvan, Tajland, Ukrajina i Vijetnam.

„Veselimo se razvoju naše suradnje s Visom, svjetskim predvodnikom za digitalna plaćanja, a to će pretvoriti našu zajedničku viziju o jednostavnim, inovativnim iskustvima plaćanja u stvarnost”, izjavio je Nikolay Storonsky, osnivač i glavni izvršeni direktor Revoluta. „Novi sporazum s Visom dogodio se u pravo vrijeme za Revolut s obzirom na to da planiramo proširenje na veći broj drugih tržišta kako bismo još većem broju potrošača ponudili kontrolu, fleksibilnost i inovativne značajke u kojima naši europski klijenti uživaju već godinama.”

Visa se prihvaća na gotovo 54 milijuna prodajnih mjesta u više od 200 zemalja, a partnerstvo će potrošačima omogućili bolje gospodarenje svojim novcem digitalnim putem. Revolut i Visa pružaju:

● Fleksibilne, prilagodljive i jednostavne financijske usluge: Korisnici Revoluta mogu primati trenutne obavijesti o potrošnji, izrađivati analize potrošnje na mjesečnoj razini i budžete po pojedinačnim kategorijama. Mogućnost nadogradnje postojeće aplikacije Revolut s API-jima tvrtke Visa, uključujući usluge Visa Token Service i Payments Attribute Account Inquiry te Visa kartice s unaprijed uplaćenim sredstvima i debitne kartice, ponudit će sigurnost i brzinu koju potrošači očekuju kada koriste Visa kartice.

● Jednostavna razmjena valuta uz niske troškove : Kao jedna od najpovoljnijih mogućnosti, korisnici Revoluta mogu plaćati u više od 150 valuta diljem svijeta te imati i razmjenjivati do 29 valuta i kriptovaluta - uključujući bitcoin, kanadski dolar, američki dolar, meksički pezo, britansku funtu i euro - izravno putem aplikacije uz međubankovnu kamatnu stopu. 


● P2P plaćanja : Jednim pritiskom prsta, korisnici mogu odmah poslati i zatražiti novac bez naknade i podijeliti račun u restoranima i kafićima s bilo kojim korisnikom Revoluta u svijetu. 
Globalni dogovor Vise i Revoluta temelji se na dugoročnoj predanosti Vise fintech tvrtkama te podupire strateške poslovne prioritete tvrtke, uključujući: 


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:22