Raj za influencere

FOTO Britanska metropola dobila posve neobičan muzej uređen za snimanje popularnih selfija

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

3.9.2019. u 12:01

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

3.9.2019. u 12:01

Instagram

The Selfie Factory

Početkom mjeseca u zapadnom dijelu Londona otvorena je posve nova vrsta 'igraonice' za odrasle u kojoj kako joj i sam naziv, The Selfie Factory, otkriva posjetitelji na uređenim prostorima mogu snimati selfije.

Ovaj novi svojevrsni muzej zapravo u sebi sadrži niz zasebnih mini soba uređenih u različitim tematskim stilovima. Tako posjetitelji ovdje mogu pronaći replika popularnih američkih restorana iz 50-godina, veliki bazen prepun ružičastih loptica, retro kupaonicu, školsku učionicu, sobu s igračkama i raznobojnim doughnutima, ali i brojne druge zanimljive interijere, piše BBC.

 

Ulaz u muzej naplaćuje se 10 funti (oko 80 kuna) i vrijedi za sat vremena unutar kojeg posjetitelji mogu obilaziti sve ponuđene prostorije i u njima se fotografirati koliko god žele.

 

Inače, The Selfie Factory pokrenuli su trojica prijatelja koji su na ovu šašavu ideju zapravo došli na putovanju. Mjesecima su, kažu, uređivali sobe i usavršavajući svaku od njih kako bi bila savršena podloga za atraktivne Instagram fotke. Sve što posjetiteljima treba jest ulaznica, mobitel ili fotoaparat, te puno kreativne energije.