Navali narode

Video/Foto: Opći kaos na rasprodaji cipela u Splitu

Skupa s kolegicom, broj noge 39, je "pobigla" s posla u Arenu dok se "sve što valja ne rasproda"
 Joško Šupić / HANZA MEDIA

Horde ljudi, uglavnom žena, od jutros se slijeva u Spaladium Arenu. Tamo su ih privukle dvije riječi, a ne zna se koja im je draža: rasprodaja cipela.

- Što se mene tiče, bila je to odgođena detonacija. Kad sam jutros ušla u Spaladium Arenu i ugledala hordu žena kako u niskom startu čekaju da krene rasprodaja, došlo mi je da se okrenem i izađem vanka... Ipak nisam odustala od šopinga i dobro da nisam, jer sam uspjela naći sandale baš kakve sam tražila i to snižene 70 posto. Nije bilo jednostavno. Trebalo je čučati i prebirati po kutijama dok nisam našla svoj broj, ali isplatilo se. Odradila sam istovremeno i trening i šoping, piše Slobodna Dalmacija.

Prepričava nam svoje jutrošnje iskustvo kupovine u outletu Mass trgovine, organiziranom u Spaladium Areni, Splićanka Nikolina, broj noge 41. Bio je to, zaključuje, dobar ulov.

Nina Glučina / Hanza Media
Rasprodaja u Spaladium Areni

Skupa s kolegicom, broj noge 39, je "pobigla" s posla u Arenu dok se "sve što valja ne rasproda".

- Na ženskom odjelu najviše je patika i sandala s platformama. Ima za sada svih brojeva, ali nije sve 70 posto. Popusti su od 30 do 70 posto. Ja sam uspjela iskopati Replayeve espadrile za 250 kuna, a inače koštaju 800. Na kraju sam ipak, naravno, kupila jedne od 450, jer su mi bile lipše - zadovoljna je bila i kolegica.

Markirane cipele novijih modela su, naravno, snižene 30 posto, a oni staromodniji modeli 50 i 70 posto. Iskusnije šopingholičarke su mogle primijetiti da u ponudi ima modela koje su već odavno bile u outlet asortimanu i da nije sve to baš mukte. Ali, uvijek se da iskopati koji trofej...

Nina Glučina / Hanza Media
Rasprodaja u Spaladium Areni

Očekivano, među kupcima je daleko više žena nego muškaraca. A oni rijetki koji su došli i nisu se baš usrećili, pogotovo ako nose 43 plus brojeve. Sreli smo jednoga kojega je žena nagovorila da dođe jeftino pazariti japanke i tenisice, a na kraju je doma otišao s kućnim papučama...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:34