Prigodna nagrada

Trgovački lanac povećao božićnicu za svoje zaposlenike na 1.800 kuna: 'Ponosni smo'

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

10.12.2019. u 13:53

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

10.12.2019. u 13:53

Zagreb, 210813.
Ulica Antuna Soljana.
Trgovacki lanac Kaufland otvorio je novu poslovnicu u Zagrebu. Novi supermarket nalazi se u ulici Antuna Soljana na Jankomiru.
Na fotografiji: unutrasnjost trgovine.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / Hanza

Ilustracija, Kaufland

Trgovački lanac Kaufland već drugu godinu zaredom povećava božićnicu, i to s 1.500 na 1.800 kn, a svaki će zaposlenik Kauflanda dobiti i prigodni božićni poklon-paket. Osim toga, zaposlenicima Kauflanda u prosincu je isplaćena i neto nagrada kao zahvala za njihov doprinos pozitivnim rezultatima tvrtke.

Također, roditelji su 6. prosinca mogli povesti svoju djecu na posao da vide njihove urede i dobiju prigodni poklon od Sv. Nikole. Roditeljima je olakšana kupnja darova jer za djecu do 15 godina ostvaruju pravo na poklon u novcu u iznosu od 200 kn.

„Ponosni smo na naše zaposlenike te smo izuzetno sretni što ih možemo nagraditi za njihov trud i rad kroz cijelu godinu. Točka na i bit će naše božićne zabave koje organiziramo svake godine, a to je idealna prilika da se svi družimo u neformalnoj atmosferi i proslavimo naše uspjehe“, poručila je Dunja Firšt, direktorica Ljudskih resursa.