Svečano otvorenje

SPAR otvorio novu trgovinu, posebni popusti za kupce

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

16.8.2019. u 11:37

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

16.8.2019. u 11:37

Zadar, 291117.
Jutros je nakon gotovo tri mjeseca radova opet otvoren Spar supermarket u Supernova centru koji je unisten u rujanskoj poplavi.
Foto: Luka Gerlanc / CROPIX
Luka Gerlanc / Hanza Media

Ilustracija: radnici u dućanu Spara

SPAR Hrvatska danas je otvorio svoju šestu trgovinu u Rijeci, a ujedno 113. prodajno mjesto u Hrvatskoj. Nalazi se na adresi Martinkovac 127 u sklopu shopping centra Marti, stoji u priopćenju SPAR-a.

Dodaju i da će danas prvih 250 kupaca moći će kupiti kruh po cijeni od 1 kune, a tu su i posebne pogodnosti poput duplih bodova za program vjernosti Tefal koje će kupci moći skupljati do 31. kolovoza te duple markice za popuste dostupne do 27. kolovoza s kojima će ostvariti uštedu i do 20 posto prilikom kupovine. Popust će biti moguće iskoristiti od 28. kolovoza do 10. rujna.

„Nakon što smo u Rijeci već prisutni s tri SPAR supermarketa i dva INTERSPAR hipermarketa, danas smo otvorili i svoju šestu trgovinu. Veseli nas činjenica da se naše trgovine nalaze u sve više kvartova u Rijeci i što time kupcima osiguravamo još bolju dostupnost i veći izbor, a u istom smjeru nastavit ćemo i u budućnosti“, izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Trgovina se smjestila u prizemlju trgovačkog centra, prostire se na 1.470 kvadratnih metara prodajne površine, a kupcima će na usluzi biti čak 35 zaposlenika. Radno vrijeme je od 7 do 22 sata.

SPAR

Otvaranje trgovine SPAR

U bogatom asortimanu kupci će pronaći proizvode poznatih brendova, SPAR robnih marki, velik izbor talijanskih proizvoda pod robnom markom DESPAR te ostalih proizvoda poznatih talijanskih marki. U svakodnevnoj ponudi kupci mogu pronaći hrvatsku junetinu udruge Baby beef, 100 posto domaću svinjetinu te voće i povrće hrvatskog podrijetla pod robnom markom Vrtovi Hrvatske, ali i proizvode lokalnih proizvođača poput Tonka mlijeka i Paštarija tjestenine PIK-a Rijeka.