'Business Unusual'

Mastercard i vcita lansirali novu platformu za digitaliziranije poslovanje poduzetnika

Novi sustav uključivat će CRM alat, naplatu potraživanja, izdavanje elektronskih računa, online planiranje i dogovaranje termina, ali i ostale alate
Ilustracija
 �Mint Images/Mastercard

CRM startup vcita i Mastercard udružili su snage u Europi kako bi lansirali Business Unusual, cjelovito rješenje za učenje i upravljanje poslovanjem dizajnirano posebno za mala i mikro poduzeća. Namjera ovog partnerstva je poduzećima omogućiti da svoje poslovanje što je više moguće digitaliziraju.

- Zadovoljstvo nam je što možemo najaviti ovo novo partnerstvo s platformom vcita koje će omogućiti vlasnicima malih i mikro poduzeća da povećaju učinkovitost svog poslovanja u vrijeme krize. Ovo se partnerstvo temelji na našoj želji da postanemo partner za poduzeća svih veličina u Europi i širom svijeta. Zajedničkom suradnjom pri pokretanju platforme Business Unusual pružamo stvarnu pomoć malim poduzećima u digitalizaciji svojih poslovanja. Kada mala poduzeća pate, i lokalna gospodarstva pate. Upravo zbog toga Mastercard nastoji pružiti podršku ovim važnim stupovima naše zajednice - rekao je Marcus O’Toole, potpredsjednik i voditelj divizije malih poduzeća u Mastercardu u Europi.

Kako ističu iz Mastercarda, novi sustav koji će poduzetnicima prva tri mjeseca biti besplatan, uključivat će CRM alat, naplatu potraživanja, izdavanje elektronskih računa, online planiranje i dogovaranje termina, e-mail marketing, te platformu za obrazovanje i učenje.

- Kad smo pokretali platformu, oslanjali smo se na dva najznačajnija odnosa. Prvi odnos predstavlja odnos s poduzetničkom zajednicom koja nas okružuje: korisnici platforme vcita koji su se okupili da bi pružili savjete i podršku svojim kolegama kako bi se lakše prilagodili ovim nesigurnim ekonomskim vremenima. Drugi odnos je onaj s timom istomišljenika u Mastercardu koji dijele naše uvjerenje da zajedničkim radom možemo pomoći poduzećima koja su okosnica našeg gospodarstva da budu jača, i s čvrstim temeljima za uspjeh - rekla je Adi Engel, direktorica za razvoj poslovanja u kompaniji vcita.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:09