Jedinstveni projekt

Zaba projektom #prviput pomaže malim poduzetnicima u turizmu

Predstavljen jedinstveni projekt za afirmaciju domaćeg turizma
Kristjan Staničić
 Zaba

Zagrebačka banka pokreće projekt #prviput posvećen hrvatskom turizmu u kojem mali i mikro poduzetnici s jedinstvenim idejama mogu osvojiti besplatnu marketinšku kampanju za promociju neotkrivenih ljepota i unikatnih doživljaja Hrvatske. Na natječaj se mogu prijaviti vlasnici smještaja, hotela, eko sela, OPG-ovi, turistički vodiči, instruktori ronjenja i brojni drugi poslovni subjekti s originalnom turističkom ponudom, a kampanja bi im trebala predstavljanje poduzetničke priče i vidljivost kod široke javnosti.

- Vrijeme pandemije, kada je otežano putovanje van granica zemlje, idealno je za zajedničko otkrivanje čari Hrvatske, čime se pomaže održivosti domaćeg turizma te malim poduzetnicima koji su najviše pogođeni koronakrizom - poručuju iz Zagrebačke banke. Objašnjavaju kako projekt #prviput malim poduzetnicima s originalnim turističkim proizvodom osigurava snažnu stručnu i financijsku pomoć za promociju, a s druge strane, svima koji žele otkrivati ljepote domaćih destinacija, pruža jedinstveno mjesto sa svim informacijama o neotkrivenoj turističkoj ponudi Hrvatske.

Na natječaj se mogu javiti svi koji misle da njihova ideja, lokacija, projekt ili proizvod obogaćuje turističku ponudu Hrvatske, a besplatnu kampanja dobit će 15 natjecatelja koji mogu računati na devet različitih vidova promocije. Prvoplasirani i drugoplasirani dobit će TV spot, dok će svim sudionicima biti omogućena promocija web spota, billboard, web banner, PR i native članak, zatim profil objekta na prviput.hr objave na društvenim mrežama, a oni dobitnici koje odabere Zaba dobit će oglasna sredstva same banke, primjerice plakat, digital, signature u poslovnicama, Zabine bankomate, društvene mreže, Internet i slično.

U skladu s njegovim glavnim ciljem, 'otkriti manje poznate, originalne i uzbudljive destinacije po cijeloj Hrvatskoj', projekt je predstavljen na jednoj takvoj neotkrivenoj lokaciji, imanju Zaluka Heritage Estate. Taj autohtoni smještajni objekt, namijenjen ekskluzivnim događanjima za oko 50-ak ljudi, nalazi se nadomak centra Zagreba, u ugođaju mira i zelenila.

Zaba
Kristjan Staničić, Ana Hanžeković, Goran Ogurlić, Zoran Šprajc


- Nalazimo se u veoma izazovnoj godini za čitavo gospodarstvo, a posebice za male poduzetnike u turizmu. U Zabi smo prepoznali da poduzetnici danas, više nego ikada, trebaju ne samo financijsku, već sveobuhvatnu podršku, prvenstveno u promociji i digitalizaciji kako bi što bolje definirali svoje poslovne planove i pozicionirali se na tržištu. Upravo zato smo pokrenuli projekt #prviput. Od početka godine pokrenuli smo mnoge značajne društveno odgovorne projekte. #prviput je još jedan doprinos zajednici u kojoj živimo i poslujemo i gdje želimo biti dio rješenja - rekao je Romeo Collina, predsjednik Uprave Zagrebačke banke.


Zaba
Romeo Collina


Projekt #prviput provodit će se u partnerstvu s Hrvatskom turističkom zajednicom, iz koje su istaknuli važnost ovakvih projekata za hrvatski turizam, posebice za vrijeme posezone. U prvom valu ove kampanje promovirat će se mjesta za jesenski i zimski turizam, a nastavlja se i na iduću godinu, 'kako bi se dao dodatni poticaj turizmu uoči nove sezone'.

Zaba
David Skoko

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:24