- Pripreme za otvaranje našeg restorana počinju ovih dana, spremni smo u cijelosti prilagoditi se novim zahtjevima koje propisuje Nacionalni stožer Civilne zaštite, i da - optimisti smo. Vjerujemo da sezona nije izgubljena, vjerujemo da ćemo ostvariti rezultate s kojima ćemo održati djelatnost. Teško, ali hoćemo - kaže Novom listu Ante Božikov, vlasnik Opata, kultnog restorana na Kornatu.
Ova, 32. sezona rada Opata jedna je od najzahtjevnijih, najopasnijih, situacija slična godinama kad je Domovinski rat bio jedina tema.
- Optimisti smo jer sve ovo s uspješnim prevladavanjem virusne ugroze ide u dobrom smjeru. Kad govorimo o nautičkom turizmu, do nas se jednostavno stiže automobilom, a kad se ukrcate na plovilo, ono je samo vaše, poput doma na moru tako da je u tom slučaju mno...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....