Optimizam ugostitelja

Vlasnik kultnog restorana: Jadran će biti europski hit, ostat ćemo i ove sezone na nogama

Ova, 32. sezona rada Opata jedna je od najzahtjevnijih, najopasnijih, situacija slična godinama kad je Domovinski rat bio jedina tema
Konoba Opat u Nacionalnom parku Kornati
 Boris Kovačev / Cropix
Ova, 32. sezona rada Opata jedna je od najzahtjevnijih, najopasnijih, situacija slična godinama kad je Domovinski rat bio jedina tema

- Pripreme za otvaranje našeg restorana počinju ovih dana, spremni smo u cijelosti prilagoditi se novim zahtjevima koje propisuje Nacionalni stožer Civilne zaštite, i da - optimisti smo. Vjerujemo da sezona nije izgubljena, vjerujemo da ćemo ostvariti rezultate s kojima ćemo održati djelatnost. Teško, ali hoćemo - kaže Novom listu Ante Božikov, vlasnik Opata, kultnog restorana na Kornatu.

Ova, 32. sezona rada Opata jedna je od najzahtjevnijih, najopasnijih, situacija slična godinama kad je Domovinski rat bio jedina tema.

- Optimisti smo jer sve ovo s uspješnim prevladavanjem virusne ugroze ide u dobrom smjeru. Kad govorimo o nautičkom turizmu, do nas se jednostavno stiže automobilom, a kad se ukrcate na plovilo, ono je samo vaše, poput doma na moru tako da je u tom slučaju mno...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. studeni 2025 00:27