USPJEŠNO ŠIRENJE

Kompanije ASEE i Payten okupile kremu egipatske financijske scene na Digital Touchpoint konferenciji u Kairu

Konferencija Digital Touchpoint Egypt okupila je lokalne i međunarodne stručnjake kako bi razgovarali o budućnosti digitalnog bankarstva, plaćanja i sigurnosti

Damir Popović

Kompanije ASEE i Payten, renomirani igrači u industriji plaćanja i digitalizaciji banaka diljem svijeta, proteklog tjedna su organizirale konferenciju "Digital Touchpoint Egypt" u Kairu. Iz kompanije javljaju da su nakon tri uspješne konferencije u Zagrebu, organizirali Digital Touchpoint konferenciju - koja je održana van granica Hrvatske.

Događaj koji je održan pod pokroviteljstvom Federacije egipatskih banaka, ističe se u priopćenju, okupio je lokalne i međunarodne stručnjake i lidere industrije kako bi istražili budućnost digitalnog bankarstva, plaćanja i sigurnosti te izazove i prilike u razvoju egipatskog digitalnog okruženja.

Hrvatski stručnjaci, Damir Popović iz kompanije IT sistemi, Alen Beganović iz Eternauta te Andrea Sarić, Robert Mihaljek, Krešimir Šuljak i Domagoj Ciković iz ASEE, predstavili su europska iskustava i najbolje prakse.

image

Ahmed Hodieb

image

Digital Touchpoint Egypt 2

image

Paolo Barbesino

image

Piotr Jelenski

image

Robert MIhaljek

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 19:42