#YES! za ljeto

Splitski hotel Le Maridien Lav otvara svoja vrata: 'Pred nama je izazovna sezona'

Otvorenje hotela i početak nove sezone obilježiti će promotivna kampanja pod nazivom #YES!
 Le Maridien Lav

Nakon što je bio zatvoren zbog koronavirusne pandemije jedini resort s 5 zvjezdica na splitskom području, hotel Le Meridien Lav u Podstrani, ponovno će, nakon gotovo tri mjeseca biti otvoren. Popratni sadržaji u resortu kao što su RE:CUPERA Wellnessa & Spa te Gooshter Beach Club su već otvoreni.

„Raduje me što napokon otvaramo Le Meridien LAV resort te spremni dočekujemo ljetnu sezonu. Pred nama je izazovna sezona i poduzeli smo sve odgovarajuće korake kako bismo spremni dočekali goste. Prije nekoliko tjedana pokrenuli smo prodajne kampanje na nama emitivnim i trenutno dostupnim tržištima. Drugim riječima fokus je na domaćim gostima te onima iz zemalja prema kojima smo otvorili svoje granice. Kako se situacija bude mijenjala usmjerit ćemo se i prema novim tržištima“, istaknuo je generalni direktor hotela Arnoud Zaalberg.

Otvorenje hotela i početak nove sezone obilježiti će promotivna kampanja pod nazivom #YES! - Your Exclusive Sanctuary koja ima za cilj probuditi pozitivne emocije kod domaćih i stranih gostiju, prezentirati ljepote Hrvatske, Dalmacije, Splita i hotela Le Meridien Lav.

Le Maridien Lav

„Proteklih nekoliko mjeseci bili smo izloženi brojnim restrikcijama i s #YES! inicijativom želimo potaknuti trend pozitivnih događanja u turizmu kako bi svi zajedno kazali - #YES! za ljeto, #YES! za putovanja, #YES! za odmor na plažama i #YES! za prijeko potrebno uživanje u ljetu i svemu što ono nosi“, najavio je Zaalberg.

Le Meridien Lav je, a kako je i ranije istaknuto, unatoč pandemiji i neizvjesnoj poslovnoj situaciji zadržao sve svoje stalne zaposlenike.

Le Meridien LAV
Hotel Le Meridien LAV

“Naš prvi cilj na početku pandemije i prilikom zatvaranja resorta bio je povući odgovorne poteze koji će nam pomoći da što bezbolnije prebrodimo ovu izazovnu situaciju. Više sam puta istaknuo i moram ponoviti kako su naši zaposlenici naša najveća snaga i ponosan sam na naš izvrstan, vrhunski tim te na činjenicu da smo uspjeli zadržati sve stalne zaposlenike”, ponosno je istaknuo je Zaalberg.

Zaposlenici hotela prošli su dodatne obuke kako bi ponudu i boravak gostiju u hotelu uspješno prilagodili preporukama HZJZ-a te kako bi se hotelski gosti osjećali sigurno i udobno.

Le Maridien Lav

„Prije svega želimo da se naši gosti osjećaju sigurno, da opušteno uživaju u svome boravku uz zdravstvene i sigurnosne mjere koje smo im osigurali, s namjerom da nimalo ne utječemo na njihovu komociju”, pojasnio je Zaalberg.

Le Meridien Lav jedini je resort s 5 zvjezdica na splitskom području, a nalazi se u Podstrani, 8 km južno do Splita. Le Meridien Lav raspolaže s ukupno 381 smještajnom jedinicom, a odnedavno i s dodatnih 2.500 četvornih metara kongresnog prostora, što podiže ukupan kapacitet na 5000 četvornih metara. U sklopu resorta nalazi se i najveći wellness & spa centar u Dalmaciji RE:CUPERA, talijanski restoran Conlemani, restoran na otvorenom 7 Palms te glavni hotelski restoran Spalatum. Također, u resortu su, na svega nekoliko koraka od hotela, uređene dvije pješčane plaže, a na jednoj od njih smješten je poznati Gooshter Beach Club…

Le Maridien Lav

Od 2015. godine u vlasništvu je privatnog češkog equity fonda Odien Group, točnije njegove tvrtke kćeri Odien Hotels N.V.

Ponovno otvorenje resorta i početak ljetne 2020. sezone na poseban će način obilježiti njegov vlasnik i izvršni partner Odien grupacije, Michael Saran. Naime, on je još prije tri dana, u nedjelju 7. lipnja, svojim biciklom krenuo na put dug 1200 kilometara od Praga do Splita kako bi na vlastitom primjeru pokazao da je putovanje iz Češke do Hrvatske moguće te uvjerio Čehe kako je Hrvatska sigurna za ljetovanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 06:59