Nova radna mjesta

Slavonska metropola dobila čak dvije mesnice u kojima se prodaje meso s lokalnih farmi

 Mesoprerada

Mesoprerada, tvrtka s dugogodišnjom tradicijom otvorila je svoja vrata na čak dvije nove lokacije – na Glavnoj tržnici u Osijeku te u Osječkoj ulici 28 u Čepinu. Koncept mesnice u kojem se prodaje isključivo lokalno, domaće meso, već je prvog dana privukao velik broj kupaca koji su naglasili kako im je upravo ovakva mesnica nedostajala.

- Kvaliteta i sigurnost nikad nisu bili važniji tako da je Osječanima dostupno meso s lokalnih slavonskih farmi. Meso koje prodajemo je domaće, hrvatsko i konstantno svježe i to bez kompromisa. Kao poklon povodom otvorenja, našim smo kupcima pripremili promocije najboljih proizvoda - istaknuo je Slavko Mađarić, direktor Mesoprerade te dodao kako su otvaranjem novih mesnica generirali i nova radna mjesta u Osijeku i Čepinu. Otkrio je da u iduća tri mjeseca planiraju otvoriti još čak četiri mesnice u Slavoniji, što podrazumijeva dodatna radna mjesta.

- Iznimno mi je drago što surađujem s Mesopreradom s obzirom na to da im je kvaliteta i domaće meso apsolutni prioritet. Vjerujem kako ne moram dodatno objašnjavati važnost poticanja kupnje i konzumacije hrvatskog mesa i kvalitetu proizvoda. Domaće, sigurno, provjereno, meso s domaćih farmi s potpisom Slavonije - istaknuo je Nenad Komes osječki chef i food bloger koji je sudjelovao u svečanosti otvaranja i degustaciji proizvoda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:42