Mesoprerada, tvrtka s dugogodišnjom tradicijom otvorila je svoja vrata na čak dvije nove lokacije – na Glavnoj tržnici u Osijeku te u Osječkoj ulici 28 u Čepinu. Koncept mesnice u kojem se prodaje isključivo lokalno, domaće meso, već je prvog dana privukao velik broj kupaca koji su naglasili kako im je upravo ovakva mesnica nedostajala.
- Kvaliteta i sigurnost nikad nisu bili važniji tako da je Osječanima dostupno meso s lokalnih slavonskih farmi. Meso koje prodajemo je domaće, hrvatsko i konstantno svježe i to bez kompromisa. Kao poklon povodom otvorenja, našim smo kupcima pripremili promocije najboljih proizvoda - istaknuo je Slavko Mađarić, direktor Mesoprerade te dodao kako su otvaranjem novih mesnica generirali i nova radna mjesta u Osijeku i Čepinu. Otkrio je da u ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....