MOJPOSAO.HR

Za sve koji traže posao, ili bolji posao, i ovaj smo tjedan izdvojili raznolike oglase: provjerite što poslodavci traže, i što nude

Tražiš nove poslovne izazove? Ovi vrhunski poslodavci traže tebe!

Ilustrativna fotografija

 Anders Wiklund/Afp

Tvrtka Kermek bavi se prodajom i ugradnjom svih vrsta podova te izvođenjem završnih radova u graditeljstvu, broje preko 60 zaposlenih, a sada su u potrazi za pojačanjima na sljedećim pozicijama: Prodavač (m/ž), Voditelj maloprodaje (m/ž) i Građevinski tehničar (m/ž). Nude odlične uvjete rada, stimulaciju na plaću, mogućnost napredovanja i stalan posao, a prednost pri zapošljavanju imaju timski igrači koji lako komuniciraju i surađuju s drugima. Javi im se do 13. studenog.

MISTRAL, tvrtka koja u svom poslovanju objedinjuje razvoj, proizvodnju, doradu, distribuciju i prodaju radne i zaštitne odjeće, obuće te zaštitne opreme vrhunske kvalitete, zapošljava Administratora financijsko – računovodstvenih poslova (m/ž). Nude ti rad u pozitivnoj atmosferi, ugodnom okruženju uz stimulativna primanja. Potrebno je imati najmanje 5 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a rok za prijavu na oglas ističe 13. studenog.

Heineken Hrvatska traži nove kolege i zapošljava na radnom mjestu: Električar (m/ž). Opis posla uključuje rad na ispitivanju, održavanju i stavljanju u pogon elektro - energetskih postrojenja, održavanje pogonske infrastrukture te otklanjanje smetnji i analizu sustava u slučaju kvara. Zainteresirani kandidati moraju posjedovati minimalno 3 godine radnog iskustva na relevantnim poslovima te poznavati osnove rada komponenata i programa PLC računala i Scad sustava. Prijave primaju do 17. studenog.

Vjeruješ da je automobil puno više od automobila i voliš pomagati ostalima da pronađu svoj idealni automobil? Postani pojačanje u prodajnom timu Neostar-a, tvrtke koja je započela kao mala ideja nekoliko automobilskih entuzijasta čija misija je eliminirati nepovjerenje u automobilskoj industriji. Pridruži im se na poziciji Prodajnog savjetnika (m/ž)! Nude ti rad u opuštenom okruženju, 25 dana godišnjeg odmora, ured gdje god poželiš, stalan posao te neograničenu količinu vježeg voća i kave. Javi im se najkasnije do 19. studenog.

Volvo se smatra jednim od najpoželjnijih poslodavaca na svijetu, kao globalno uspješna tvrtka koja pomaže zaposlenicima u razvoju karijere. Tvrtka MAXX AUTO te poziva da im se pridružiš na poziciji: Tehnički instruktor za Volvo (m/ž). Očekuju te izvrsna podrška prilikom uvođenja u novu poziciju, mogućnost usavršavanja, poticajna primanja, rad u modernim prostorima i dinamično radno okruženje sa zanimljivim svakodnevnim zadacima. Svoj životopis im pošalji do 14. studenog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 10:58