MOJPOSAO

Prouči ponudu, ovog tjedna zapošljavaju BAT, Studenac, ABB, Keune Haircosmetics...

Novac.hr i portal MojPosao vam i ovog tjedna donose najatraktivniju ponudu slobodnih radnih mjesta

Arhivska fotografija

 Goran Sebelic/Cropix

Umdasch Store Makers Croatia, tvrtka koja okuplja više od 1.400 zaposlenika u više od 25 zemalja, traga za ljudima koji će inspiriati druge. Trenutno zapošljavaju u odjelu financija, na radnom mjestu Commercial Administrator (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje 3 godine prethodnog radnog iskustva, a novim kolegama nude rad u agilnoj tvrtki s opuštenom atmosferom, raznolikost radnih zadataka, naknadu troškova obroka i priliku za profesionalni i osobni rast i razvoj. Javi im se do 3. svibnja.

Studenac, jedan od najuspješnijih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, zapošljava Sezonskog radnika u trgovini (m/ž). Nude ti mogućnost stalnog zaposlenja i profesionalnog napredovanja unutar firme. Kako bi njihovi zaposlenici bili motivirani, zadovoljni i uspješni, trude se osigurati najbolje uvjete za njihov rast i razvoj. Svi zaposlenici ostvaruju pravo na božićnicu, uskrsnicu, dar za novorođenčad, poklon paket za prvašiće i još mnoge druge pogodnosti. Svoj životopis im pošalji do 3. svibnja.

British American Tobacco jedna je od vodećih svjetskih multinacionalnih kompanija čiji su brendovi prisutni na više od 200 tržišta, s dugom poviješću te svijetlom i dinamičnom budućnošću. Pozivaju te da im se pridružiš na radnom mjestu Unapređivač prodaje/komercijalist za direktnu prodaju (m/ž), a opis posla uključuje obilazak prodajnih mjesta, osiguravanje dostupnosti, kvalitet i pozicioniranosti proizvoda te održavanje ažuriranih podataka u internom sustavu. Oglas ostaje aktivan do 7. svibnja.

ABB je vodeća globalna tehnološka tvrtka koja potiče transformaciju društvenog i industrijskog razvoja za postizanje produktivnije i održivije budućnosti. Zapošljavaju na poziciji: Project Manager (m/ž), a na ovom radnom mjestu bit ćeš zadužen/a za savjetovanje prodajnog tima u vezi s pripremom ponuda, vođenje projekata i pružanje jasnih smjernica, analizu upita kupaca, upravljanje ugovorima s kupcima te praćenje rasporeda i rokova. Javi im se do 3. svibnja.

Tvrtka Keune Haircosmetics, nizozemski proizvođač kozmetike za kosu u obiteljskom vlasništvu, zapošljava Prodajnog savjetnika za retail tržište-područje Istre i Kvarnera, Primorja i Dalmacije (m/ž). Potrebno je imati najmanje 3 godine iskustva na istim ili sličnim pozicijama i posjedovati izuzetne organizacijske sposobnosti, a prednost pri zapošljavanju imat će komunikativne, asertivne i proaktivne osobe. Javi im se do 2. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:53