Teleperformance otvara vrata njemačkim govornicima u Osijeku

 Promo Teleperformance

Imati siguran posao jedan je od glavnih benefita kada biramo poslodavca. Između ostalog, upravo to je ono čemu teži Teleperformance, najveći svjetski pružatelj korisničke podrške.

U prosincu 2021. Teleperformance je krenuo sa radom u Zagrebu, te je tako Hrvatska postala 84. zemlja u kojoj su otvorili ured. Tvrtka u cijelom svijetu zapošljava više od 420.000 ljudi. Samo u Hrvatskoj od prosinca je zaposleno više od 150 ljudi koji pružaju podršku najvećim svjetskim brandovima.

Teleperformance je poznat po najboljoj usluzi po pitanju korisničke podrške dok istovremeno nosi i certifikat najboljeg mjesta za rad (Best Place to Work).

Zašto raditi za Teleperformance?

Ako razmišljate o karijeri u industriji korisničke podrške, Teleperformance je pravi izbor zbog mogućnoti koje ti pruža. Teleperformance je prepoznat kao tvrtka koja gura svoje zaposlenike naprijed u svom razvoju.

Prvi korak priključenja Teleperformanceu su treninzi na kojima ćeš naučiti sve o poslu i kako biti uspješan u njegovom obavljanju. Tijekom treninga, plaćen si u potpunosti jer se to smatra dijelom zaposlenja.

Osim plaćenog treninga, Teleperformance ti nudi:

- Mogućnost karijere u inozemstvu

- Visoka fiksna plaća

- Ugovor na neodređeno

- Brojne druge benefite

Kakav je način rada u Teleperformanceu?

Zbog visokog interesa omogućili smo rad od doma u cijelosti. To znači da nakon odrađenog treninga posao možeš obavljati iz udobnosti svog doma, bez ikakvih zapreka.

Sve potrebno za rad omogućit će ti Teleperformance.

image
Promo Teleperformance

Koji je kriterij kod prijave za posao u Teleperformanceu?

Za zaposlenje u Teleperformanceu ključan uvjet je pričanje njemačkog jezika. Ovo je zbog toga što pružamo podršku klijentima sa njemačkog govornog područja.

Tražena razina znanja njemačkog jezika je C1, što znači tečan govor.

Kako se mogu prijaviti?

27. i 28.7. (srijeda i četvrtak) u Osijeku su organizirani Dani otvorenih vrata.

Dani otvorenih vrata su popularan koncept u Teleperformancu jer omogućava svim zainteresiranima brzo zaposlenje. Naime, tijekom tog događaja svi zainteresirani imali su priliku direktno porazgovarati s našim odjelom ljudskih resursa, dobiti sve informacije o Teleperformanceu, o zaposlenju, pitati sva pitanja i dobiti feedback na licu mjesta. Nakon razgovora i kratkog testiranja, osobama koje su zadovoljile ponuđen je ugovor o radu, dakle doslovno se nudila mogućnost zaposlenja u roku od pola sata. Ako si propustio Dane otvorenih vrata, ne brini, svoju prijavu možeš poslati online putem linka, a svakako nas zaprati na društvenim mrežama kako bi na vrijeme saznao za idući event koji ćemo ti pripremiti.

image
Promo Teleperformance

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:08