SURADNJA S EFFECTUS VISOKIM UČILIŠTEM

Postanite dio stručnih predavača na poduzetničkim studijima i prenesite svoja znanja na buduće naraštaje

Promo

Poslovni svijet nikad nije bio zahtjevniji, promjene na tržištu su brže nego ikada, a u poslovanju se ističu oni s naprednim vještinama i znanjima koja prate najaktualnije trendove.

Odgovoriti zahtjevima tržišta na najbolji način u svakom trenutku je postalo vrlo izazovno. Kako bi se uspješno odgovaralo tim zahtjevima, potrebno je kontinuirano pratiti najtraženije vještine i znanja budućnosti, kao i poslove budućnosti, te u svakome trenutku prepoznavati najaktualnije potrebe tržišta.

image
Promo

Time se može pohvaliti Effectus Visoko učilište, koje uvijek nudi moderne studijske smjerove koji se prilagođavaju svim zahtjevima i potrebama tržišta. Sukladno tome, već dugi niz godina ostvaruju konstantni rast poslovanja, a u nastavku prenosimo njihov Poziv na iskazivanje interesa za suradnju koji je otvoren od današnjeg dana.

Zagreb, 22.02.2021.

Poziv na iskazivanje interesa za suradnju s EFFECTUS – poduzetničkim studijima

Pozivaju se sve zainteresirane osobe sa znanstvenim ili znanstveno-nastavnim zvanjem u znanstvenim poljima: pravo, ekonomija, psihologija, matematika, računarstvo da u roku od 30 dana od dana objave ovog poziva dostave EFFECTUS-u svoju molbu zajedno sa:

a) iscrpnim životopisom;

b) popisom objavljenih znanstvenih i stručnih radova, udžbenika, monografija i dr.;

c) preslikom diplome o završetku doktorskog studija;

d) preslikama odluka o izboru u znanstveno ili znanstveno-nastavno zvanje;

e) popisom znanstvenih i drugih konferencija na kojima su sudjelovali;

f) dokazom o izvođenju nastave na visokim učilištima.

Zainteresirane osobe koje podnesu molbu s pripadajućim dokazima, a za koje bude utvrđeno od strane EFFECTUS-a da su od interesa za EFFECTUS, biti će pozvane na razgovor u svrhu utvrđivanja mogućnosti i uvjeta suradnje u znanstvenom, stručnom i/ili nastavnom aspektu.

Ovaj poziv se ograničava isključivo na iskazivanje interesa od strane zainteresiranih osoba pa EFFECTUS u tom smislu ne preuzima nikakvu obvezu da zainteresiranim osobama koje će podnijeti molbu s pripadajućim dokazima u konačnici ponudi bilo kakav oblik suradnje.

Zainteresirane osobe molimo da svoju molbu s pripadajućim dokazima u predviđenom roku dostave Tajniku EFFECTUS-a, gospođi Ivani Radman Livaji, struč. spec. oec, na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U slučaju pitanja, zainteresirane osobe se mogu obratiti prodekanu EFFECTUS-a za međunarodnu i poslovnu suradnju, dr. sc. Vedranu Ceraniću na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:48