Portonovi – mjesto koje ne smijete propustiti ovoga ljeta

Ljetnja je sezona pred nama i već uvelike planiramo odmore, putovanja i događanja koje ne želimo propustiti.

promo 

 Emil Sabotic/

Ovoga će ljeta Portonovi, novo luksuzno naselje kod Herceg Novog iza kojega stoji tvrtka Azmont Investments, ponuditi događanja za svačiji ukus, a kako bolje uživati u predstojećoj sezoni nego uz vrhunsku ponudu kafića i restorana u pravom mediteranskom ugođaju?

Pripreme, koje traju već dvije godine, urodile su plodom jer će Portonovi ovoga ljeta zasjati u punom sjaju, a već se čini kako će postati novo središte crnogorskog turizma. Posjetitelji koji se odluče provesti odmor u tom naselju moći će uživati u brojnim aktivnostima koje će donijeti duh Mediterana u srce Boke – od koncerata i izložbi preko modnih revija do karnevala i sportskih događanja.

image

promo

image

promo

Među prvim je novostima u nadolazećem programu u naselju Portonovi novootvoreni jedriličarski klub Portonovi Yacht Club, koji će privući ljubitelje jedrenja i morskih aktivnosti. Klub priprema niz aktivnosti i događanja koja će oduševiti jedriličare i ljubitelje jedrenja, dok će članovi kluba uživati u posebnim pogodnostima.

image

promo

image

promo

Osim svečanosti otvaranja, Portonovi Yacht Club ove je godine i organizator dviju regata, popularne EST105 internacionalne regate Bari – Herceg Novi, koja je održana od 26. do 28. svibnja, te već dobro poznate Portonovi regate Bokeška ostrva, koja je održana od 10. do 12. lipnja, i to već treći put.

image

promo

Milos Samardzic/

„Portonovi Yacht Club omogućit će tečajeve jedrenja s iskusnim jedriličarima svima koji još nisu probali jedriti, a to bi željeli”, istakao je Rashad Aliyev, izvršni direktor tvrtke Azmont investments. Još je dodao: „Portonovi se trudi ponuditi brojne razloge zbog kojih bi ljudi željeli doći i zadržati se određeno razdoblje kod nas. Svi željni avanture i uzbuđenja, predivnih pejzaža, vrhunskih spa centara i opuštanja, ali i izleta po Crnoj Gori i kulturnih događanja uz more, ovoga će ljeta uživati u naselju Portonovi. Osim toga, Tapasake Portonovi najavljuje niz gostovanja svjetski poznatih imena iz glazbenog svijeta koja nas čekaju ovog ljeta.”

image

promo

image

promo

Upravo će Tapasake Portonovi biti epicentar kvalitetne glazbe na domaćem primorju ovoga ljeta. Taj su restoran japanske fusion kuhinje više puta renomirani modni i lifestyle magazini proglašavali jednim od najboljih beach klubova na svijetu, a poznat je i po vrhunskim koktelima. Tijekom ljetnjih mjeseci ugostit će imena poput Mahmuta Orhana, Marka Najta, Hugela, Buraka Jetera, Sare Jo, Zoe Kida, Nike Turković, Angeline i drugih, što jamči svjetsku razinu provoda na domaćem primorju.

image

promo

Milos Samardzic/
image

promo

Milos Samardzic/
image

promo

Milos Samardzic/

U mjesecima koji su pred nama uživat ćemo uz nezaboravne zalaske sunca i pogled na okolna brda Boke Kotorske i tijekom vinskih večeri, satova joge na otvorenom, dječjeg programa, šahovskih turnira, zvukova mediterana, međunarodnog karnevala, filmskih večeri i brojnih ostalih programa koje priprema Portonovi.

Sva će događanja pravodobno biti najavljena na službenim profilima naselja Portonovi na društvenim mrežama.

Ako ovoga ljeta planirate sebi priuštiti vrhunski odmor u luksuznom apartmanu ili vili okruženi jedinstvenom ljepotom Boke Kotorske ili razmišljate o kupnji doma na moru, Portonovi donosi bezbroj razloga zbog koji se nalazi visoko na popisu najboljih opcija. Sve su stambene jedinice, od jednosobnih stanova do četvorosobnih vila, osmišljene s istanačanim ukusom i opremljene naprednom tehnologijom kako bi ponudile ugođaj savršenosti i lagodnog života. Rezidencije istodobno, bez obzira na to jesu li pozicionirane s pogledom na more ili tik uz obalu, nude privatne vrtove i bazene kako bi svaki gost ili vlasnik stana imao potpuno iskustvo boravka u mediteranskom utočištu i daleko od svakodnevne buke.

image

promo

Za više informacija o stambenim jedinicama pišite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili posjetite stranicu https://realestate.portonovi.com/en.

Za rezerviranje smještaja pišite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili rezervirajte online.

Za informacije o predstojećim događajima pišite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i pratite stranicu https://portonovi.com/en/journal.

Za događanja u restoranu Tapasake pratite @tapasakeporotonovi.

Iskusite najbolje što ljeto nudi.

Iskusite Portonovi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:46