Još samo do kraja lipnja Addiko omogućuje kredit sa 0 posto kamata

Addiko Bank

Nakon što je u svibnju prva u Hrvatskoj predstavila brzi kredit sa 0 posto kamata, ovu jedinstvenu ponudu Addiko banka je produžila do kraja lipnja kako bi novim klijentima omogućila da se uvjere u jednostavnost i brzinu odobravanja kredita i to – potpuno besplatno

U periodu od mjesec dana otkako je predstavila svoj poslovni zaokret te se pozicionirala kao vodeća specijalistička banka za brze kredite, Addiko banka je utrostručila prosječni mjesečni broj novih klijenata za gotovinske kredite, dok je prosječan tjedni broj zahtjeva za gotovinske kredite povećan za 35 posto u odnosu na prva četiri mjeseca 2022. godine.

„Iako je dio građana u početku bio nepovjerljiv prema kreditu sa 0 % kamata, nakon desetak dana interes je počeo značajnije rasti pa smo, ohrabreni pozitivnim trendom i ukazanim povjerenjem građana, odlučili produžiti ponudu do kraja lipnja i svima koji još nisu stigli ostvariti ovu jedinstvenu ponudu omogućiti da nas bolje upoznaju“, izjavio je Mario Žižek, predsjednik Uprave Addiko banke te dodao kako ovi rezultati potvrđuju da je smjer Addiko banke da postane prvi izbor za brze kredite itekako smislen.

Građani koji još nisu klijenti Addiko banke te zatraže beskamatni kredit u iznosu od 10.000 kuna, tijekom dvije godine vratit će jednako toliko - 10.000 kuna – i niti kunu više. Nije potrebno prebaciti primanja te nema nikakvih posebnih uvjeta niti dodatnih troškova. Osim u poslovnici, kredit je moguće zatražiti i online te odmah dobiti informativni odgovor, a uz pomoć video bankara i odraditi cijeli kreditni proces do potpisivanja ugovora o kreditu, koji se zaključuje u poslovnici.

Klijenti koji su uspješno realizirali kredit to potvrđuju. „Saznao sam za kredit sa 0 % kamata na TV reklami i htio sam provjeriti je li ponuda istinita. Jako sam zadovoljan. Preporučio bih prijateljima jer ovakve uvjete nema nitko u bankarskom poslovanju,“ podijelio je Rašo M., dok je Mirna K. izjavila: „Trebao mi je dodatni financijski poticaj za novi mobitel. Prezadovoljna sam, brzo, bez puno papirologije, bez čekanja na odobrenje danima kao u drugim bankama. Paula je bila najljubaznija djelatnica svih ustanova koje sam ikad posjetila. Čista petica!“ Darijo G. je potvrdio: „Za kredit sa 0 % kamata sam čuo na TV reklami. Trebao mi je za financiranje školovanja moje djece. Izuzetno sam zadovoljan uslugom i brzinom realizacije kredita, sve unutar 24 h, a što se tiče djelatnika Addiko banke i uslužnosti, svaka pohvala. U svakom slučaju bih kredit preporučio i već jesam preporučio svojoj obitelji i svim svojim poznanicima.“

Ovom netipičnom ponudom, kao i osvježenom tržišnom komunikacijom i novim brend karakterom, hrčkom Oskarom, Addiko banka se predstavlja građanima i malim poduzetnicima kao prvi izbor za brze kredite kada god i gdje god im je potreban dodatan financijski poticaj.

Reprezentativni primjer gotovinskog kredita: uvjeti vrijede za zahtjeve predane do 30.6. i kredit ugovoren u roku od 15 dana nakon predaje zahtjeva, za iznos od 10.000 HRK, na rok od 2 godine, ako pri podnošenju zahtjeva nemate nijedan ugovoreni proizvod banke. Za iznos kredita od 10.000 HRK te 100 % popusta na redovnu kamatnu stopu, NKS i EKS iznose 0 %; uz rok otplate od 2 godine i bez troškova obrade kredita, mjesečno plaćate anuitet u iznosu416,67 HRK. Ukupni iznos za otplatu je 10.000 HRK.

Podaci o davateljima izjava poznati Addiko banci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. lipanj 2022 14:34