ICT usluge

Zagrebačka informatička tvrtka itSoft od sada posluje pod imenom brenda Setcor

Sinergijskim načinom poslovanja Setcora, tvrtke posluju i mnogo brže i sigurnije, uz znatnu redukciju troškova poslovanja
Krešo Troha, član društva itSoft

Informatička tvrtka itSoft, koja je do sada poslovala kao dio branda Setcor, nosit će ime branda unutar kojega je posljednjih godina djelovala.

Brand Setcor nastao je kako bi se omogućila izmjena konvencionalnih IT procesa kod poslovnih korisnika, i to tako da se korisnicima na jednom mjestu pruže sve potrebne ICT usluge. Zbog tržišnog uspjeha i povjerenja klijenata, sada će to ime nositi i itSoft, tvrtka pružateljica usluge. Sinergijskim načinom poslovanja Setcora, tvrtke posluju i mnogo brže i sigurnije, uz znatnu redukciju troškova poslovanja. Brand Setcor prepoznat je na tržištu tako da je niz velikih domaćih i stranih tvrtki uvidjelo prednosti takve usluge. Svim svojim korisnicima Setcor nudi XaaS usluge, usluge sistemske integracije, telekomunikacijske usluge i sve druge potrebne ICT usluge na jednom mjestu.

„Poslovna ideja koja stoji iza Setcora je sinergija najnovije tehnologije vodećih svjetskih ICT kompanija i vrhunskih stručnjaka čime krajnji korisnici ostvaruju dvije značajne koristi, mogućnost trajnog korištenja vrhunskih softverskih, sigurnosnih i infrastrukturnih rješenja te 'know how' Setcorovih poslovnih konzultanata i IT eksperata stečen kroz stotine projekata izvedenih za potrebe klijenata. Setcor svim korisnicima nudi puno modernije poslovanje, digitalizaciju i znatno unaprjeđenje poslovanja korištenjem najnovijih tehnologija u svim segmentima poslovanja. Imamo veliko iskustvo u migraciji na Cloud model poslovanja, te dugogodišnje iskustvo u pružanju mrežnih usluga. To Setcor čini pouzdanim partnerom u evoluciji i tranziciji IT poslovnih modela. Pored toga, možemo istaknuti i najnovije tehnologije vodećih svjetskih ICT kompanija koje kontinuirano implementiramo u svojim Data centrima, kako bi svojim korisnicima ponudili vrhunsku uslugu na tehnologijama najnovije generacije“, izjavio je Krešo Troha, član Društva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. prosinac 2023 11:38