Posljedice potresa

Obavijest korisnicima: 'Moguće poteškoće u funkcioniranju interneta i fiksnih mreža'

Također se i ispričavaju korisnicima ako će imati povremene poteškoće u korištenju podatkovnih usluga
Predstavljanje modernizirane 5G kompatibilne bazne postaje
 Marko Todorov / CROPIX / CROPIX

Hrvatski telekom (HT) u nedjelju ujutro je nakon jakog potresa u Zagreb i okolicu izvijestio da zbog posljedica potresa može biti poteškoća u funkcioniranju interneta, dok su iz A1 Hrvatska poručili da za sada nema 'ispada' u mrežama.

"Obavještavano korisnike da zbog posljedica potresa može doći do poteškoća u funkcioniranju interneta. Svi naši stručnjaci su na terenu i poduzimamo sve da bi osigurali stabilno korištenje usluga", poručuju iz HT-a.

Također se i ispričavaju korisnicima ako će imati povremene poteškoće u korištenju podatkovnih usluga. Iz tvrtke A1 Hrvatska na upit Hine su poručili da trenutno nemaju poteškoća u funkcioniranju mreža, niti 'ispada', te da kvaliteta mobilne mreže nije narušena.

Ipak, tamo gdje nema struje kažu da korisnici imaju poteškoća s fiksnim uslugama, uključujući i internet, no to će se, kako kažu, srediti kad struja dođe.

"Radimo sve što možemo i aktivno nadziremo cijeli sustav, i o svemu ćemo transparentno i pravovremeno izvijestiti korisnike", poručuju iz A1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2023 03:34