Nastavak širenja

IN2 isporučuje zdravstveni informacijski sustav u Saudijsku Arabiju

Ovo je prvi projekt Sektora zdravstva IN2 u zemljama članicama Zaljevskog vijeća za suradnju, a dolazi nakon uspješnog ulaska na tržišta Azerbajdžana i Vijetnama.
Mohammad A. Al Sager, predsjednik Uprave tvrtke Hosna Medical Care;Siniša Košćina, direktor razvoja poslovanja u Sektoru zdravstva, IN2 te Lieven Baten iz tvrtke Acalis
 IN2

IN2 jača svoje prisustvo na međunarodnom tržištu - potpisao je ugovor o isporuci, implementaciji i održavanju zdravstvenog informacijskog sustava u ustanovama za njegu pacijenata u Saudijskoj Arabiji. S više od 40 zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj i svijetu u koje je uveo moderne informacijske sustave, IN2 nastavlja sve snažnije izvoziti ovaj proizvod, jačajući svoju prisutnost na tržištima regije i svijeta, priopćili su iz kompanije.

Zdravstveni informacijski sustav Green Cube prilagođen je potrebama ustanova za dugotrajno liječenje i njegu te pružanje kućne njege na području cijele Saudijske Arabije. Nakon prve faze koja pokriva Rijad, gdje se očekuje implementacija u dvije ustanove do kraja ove godine, predviđeno je širenje mreže na pet drugih gradova u Saudijskoj Arabiji i zemljama članicama Vijeća za suradnju u Zaljevu (GCC).

Na ovom projektu IN2 je udružio snage sa španjolskom tvrtkom Tich Consulting Torrevieja, a odabrao ih je saudijski investitor Hosna Medical Care Company. U donošenju odluke o odabiru dobavljača informacijskog sustava sudjelovao je i belgijski Acalis, tvrtka koja djeluje u području zdravstva na globalnoj razini, a na područje Saudijske Arabije dovodi nove i suvremene usluge zdravstvene njege.

Ovo je, uzgred rečeno, prvi projekt Sektora zdravstva IN2 u zemljama članicama Zaljevskog vijeća za suradnju, a dolazi nakon uspješnog ulaska na tržišta Azerbajdžana i Vijetnama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. prosinac 2023 17:24