Koristi je 20 tisuća ljudi

Forbes je Keks Pay uvrstio u sam vrh europskih aplikacija za mobilno plaćanje

U dva i pol mjeseca putem te aplikacije ostvareno je oko dva i pol milijuna transakcija
Keks Pay
 Agencija 404

Svega dva mjeseca od lansiranja aplikaciju Keks Pay za financijsko poslovanje preuzelo je gotovo 20 tisuća korisnika, koji su putem nje ostvarili 2,5 milijuna kuna transakcija.

Zbog svoje jednostavnosti korištenja američki portal Forbes ocijenio ju je kao jednu od rijetkih aplikacija u Europi koja ima potencijala osigurati svoje mjesto na tržištu bankarskih usluga budućnosti, prije ulaska globalnih divova poput Alipaya. Također, ovaj portal uvrstio ju je među pet istaknutih europskih aplikacija za mobilno plaćanje.

- Keks Pay se pokazao kao idealna aplikacija za zadovoljavanje niza svakodnevnih financijskih potreba, poput prikupljanja novca za zajedničke proslave ili ručkove, kupnje poklona ili podjele troškova putovanja. Drago nam je da je naš iskorak prepoznat i u svijetu, smatramo to potvrdom da smo s Keks Pay aplikacijom u samom vrhu tehnoloških trendova u financijskoj industriji - ističe Dejan Donev, voditelj Tima za Digitalnu transformaciju u Erste banci, koji je i razvio Keks Pay.

Ovu aplikaciju, sredinom prosinca prošle godine pokrenula je Este banaka. Putem nje svaki korisnik, bez obzira na to u kojoj banci imaju otvoren račun, može brzo i sigurno svojim poznanicima slati, ali i primati novce bez ikakve naknade.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 21:52