Hit preko oceana

Zvijezdini proizvodi dostupni u najvećem trgovačkom lancu na svijetu, Walmartu

Najveći hit je delikates majoneza koja se nalazi u hladnjaku, za razliku od drugih u SAD-u
Ilustracija
 Zvijezda / Zvijezda

Kupci velikog američkog trgovačkog lanca, Walmarta, od rujna mogu u svoje košarice staviti i proizvode Zvijezde. Riječ je o najvećem svjetskom trgovačkom lancu koji tjedno posjeti 265 milijuna kupaca. Walmart ima više od 11 tisuća trgovina u 27 država, dok je online kupnja dostupna u 10 država, a bilježi godišnji prihod od 500,3 milijarde dolara.

Tako Walmartovi kupci mogu nabaviti Zvijezda delikates majonezu, suncokretovo ulje, ocat, Margo i stolne margarine u fizičkim i online prodavaonicama, a najveći hit, tvrde u Zvijezdi, majoneza.

- Vrlo smo ponosni što su Zvijezdini proizvodi pronašli svoj put do potrošača u SAD-u koji doista imaju širok izbor. Najveći hit među njima zasad je Zvijezda delikates majoneza od svježih jaja i bez konzervansa. Pripremamo je po tradicionalnoj recepturi već više od pola stoljeća, a američkom je tržištu, osim okusom, pravo iznenađenje jer se u trgovini nalazi u hladnjaku, za razliku od drugih majoneza koje se mogu pokupiti direktno s police - istaknuo Krešimir Staničić, direktor izvoza Zvijezde.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2023 14:47