Trgovina

SPAR ostvario suradnju sa 60 malih domaćih poljoprivrednih proizvođača

Ovime dodatno proširuju svoju suradnju s velikim brojem postojećih domaćih dobavljača
Spar trgovina
 Spar

Trgovački lanac SPAR je do sada ostvario suradnju s novih 60 domaćih poljoprivrednih proizvođača i OPG-ova koji, zbog izvanredne situacije, više ne mogu svoje proizvode prodavati na tržnicama. U prvih nekoliko dana od malih proizvođača i OPG-ova otkupljene su salate, pakirane rajčice, poriluka, blitve, peršina, špinata, matovilca i rikule te su im osigurani plasman na police SPAR i INTERSPAR trgovina.

Preko distributera Osatine SPAR otkupljuje i mladi luk od OPG-a Mrašić Ivana, OPG-a Špiranec Mladen, OPG-a Rasinec Ana, OPG-a Vedriš Ivica i OPG-a Veličan Damir. Uz to, neki proizvodi će se prodavati i pod njihovom robnom markom Vrtovi Hrvatske, kao što su grah od OPG-a Balog, jabuke OPG-a Vesna Bašić, češnjak OPG-a Raos-Vrgorac te cvjetača i brokula tvrtke Tlzit.

Ovime dodatno proširuju svoju suradnju s velikim brojem postojećih domaćih dobavljača. Ističu da se velik broj njih nalazi pod markom Vrtovi Hrvatske, a posebno su ponosni što su SPAR supermarketi i INTERSPAR hipermarketi trgovine s najviše domaćih proizvoda.

Još uvijek apeliraju na male proizvođače voća i povrća koji više ne mogu plasirati svoje proizvode na tržnice, da im se jave direktno na broj SPAR centrale 01 2410 900. Svi koji nisu u mogućnosti sami pakirati i isporučiti proizvode mogu kontaktirati distributere Marinadu, Fragarija i Osatinu koji će im u tome pomoći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. veljača 2024 09:31