Usluga dostupna u pet gradova

Putem Glova dostupno više od 1.000 proizvoda iz dm-ovih drogerija

Jednostavnost usluge koju nudi Glovo kupcima dm-a omogućit će brzu i sigurnu kupovinu potrebnih proizvoda
 Drago Sopta / CROPIX

Dm je u suradnji s platformom za brzu dostavu, Glovo kupcima omogućio narudžbu i dostavu gotovo 1.000 proizvoda koji uključuju proizvode za bebe, higijenu, njegu lica, tijela, kose, čišćenja kao i prehrambene proizvode. Dostava je dostupna na području Zagreba, Rijeke, Splita, Zadra i Osijeka, a popis proizvoda koji su dostupni za narudžbu moguće je pregledati i odabrati putem aplikacije Glovo.

- Dm kontinuirano prilagođava svoje poslovanje trenutnim okolnostima jer želimo doprinijeti osjećaju sigurnosti i stabilnosti koji su u ovim trenutcima ključni. Tijekom proteklih tjedana naši kupci su izrazili želju da im dm osigura uslugu dostavu. Suradnjom s platformom Glovo odgovorit ćemo na potrebe kupaca te im pomoći da se što savjesnije pridržavaju mjere socijalnog distanciranja i iz svojeg doma izlaze samo kada je to prijeko potrebno. Kupce molimo da paze na svoje zdravlje i zdravlje drugih jer su u ovim trenutcima, kada ovisimo jedni o drugima, zajedništvo i solidarnost najvažniji - izjavila je Gordana Picek, prokuristica, voditeljica resora Nabave i marketinga i Prodajne regije Zagreb u dm-u.

Jednostavnost usluge koju nudi Glovo kupcima dm-a omogućit će brzu i sigurnu kupovinu potrebnih proizvoda. U aplikaciji Glovo kupci trebaju odabrati dm, nakon čega mogu pretražiti i odabrati proizvode prema jasno definiranim kategorijama. Narudžbu je moguće završiti u svega nekoliko koraka, a prije potvrde narudžbe kupci će uz iznos računa dobiti i procijenjeno vrijeme dostave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 07:01